SeNoX Opublikowano 16 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Czerwca 2017 1. Aktualny nickname w grze. BuFFer 2. Wiek 17 3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Szukalem fajnych serwerow dayz. znalazlem ten i zajebiscie mi sie na nim gra 4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? 100h 5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? codziennie od 2-8h 6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? SM . zostalem wyrzucony poniewaz rozwalilem motor xD 7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Uzillo 8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? niemam z kim grac i poszukuje ogarnietej ekipy 9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? Kiedys .dawno temu bylem 10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak 11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Oczywiscie 12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie 13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? tak 14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Raczej tak 15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Jestem Patryk mam 17 lat. Dobrze strzelam orz zajebiscie pilotuje :). Kierowanie takie 8/10 lecz latanie 11/10
Melluś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2017 1. Aktualny nickname w grze. Monek,Mchlk 2. Wiek 14 lat 3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Trafiłem dawno rok temu. mój styl gry nie wiem. Dziki nie lubie kampić. 4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? z 200 godzin 5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? codziennie po 2 godzinki 6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? byłem w ekipie 1Shot nie ma z kim grać a jak już grają to raki 7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Nie mam ale znam was 8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Dlatego że nie ma dużo ekip na poziomie i bez rakowiska. Wy nie posiadacie grupowego wylewu i potraficie sie zachować 9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? .... 10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak 11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak 12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Jebać zasady Zasady są po to żeby je łamać 13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? tak 14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? tak 15. Opisz siebie w kilku zdaniach. interesuję się grami takimi jak mta dayz CSGO i Survarium lubię grać w piłkę nożną czasem pierdolnę jakimś sucharem. pozdro. Elo.
KliXeR Opublikowano 17 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2017 Przyjazną atmosferę, Mocny humor, Ogarniętą ekipę, która zna tryb DayZ na wylot, Dobrze rozwiniętą ultra bazę, Obecność na resetach pojazdów, Okazjonalnie występowanie w mediach społecznościowych. [Lider-Sniper] Uzillo [SubLider] KliXeR [AFK]Ciastko EASYMONEYSNIPER Szeryf Get_Wylew K4siel Brayan [Pachołek]Młody [Pachołek]Stena Minimum przegranych 36 godzin na serwerze, Aktywności, Dobrej reputacji, Dystansu do siebie, Dobrej znajomości mapy. Nick podczas gry: Login: Wiek: Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Jak często grasz na serwerze?: Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: Dlaczego my?: Czy masz znajomych w ELITE?: Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Czy zgadzasz się płacić składki? Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Opisz siebie w kilku zdaniach: Podawaj prawdziwe informacje, Nie możesz być w innej grupie podczas składania podania, Nie edytuj swojego podania po jego publikacji, Jeżeli Twoje podanie zostanie odrzucone to możesz złożyć kolejne po upływie minimum trzech dni, Ostatnie podanie do innej grupy musi być starsze niż pięć dni, Podanie złożone w czasie zamkniętej rekrutacji zostaje automatycznie odrzucone.
KliXeR Opublikowano 17 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi