Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Rekrutacja do Gang Nożowników - Zamknięta! nikt nie gra ♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛ ☠Wymagania☠♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛ ☞Team speak 3 oraz działający mikrofon. ☞Ogar na ts3 oraz serwerze. ☞Dojrzałość oraz wiek 14+. ☞Znajomość mapy. ☞Kupno czegoś do bazy. ☞Poczucie humoru. ☞Brak złożonych podań do innych grup w przeciągu 3 dni. ♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛ ☠Co oferujemy☠ ♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛ ☞Ultra baze. ☞Team speak 3 oraz kanały. ☞Miłą atmosferę. ♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛ ☠Wzór☠ ♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛ 1. Nick w grze: 2. Wiek: 3. Dojrzałość [1/10]: 4. Prowadzenie pojazdów [1/10]: 5. Strzelanie [1/10]: 6. Team speak 3 i mikrofon [☑/☒]: 7. Dlaczego chcesz do nas dołaczyć?: 8. Opisz siebie w 3-5 zdaniach: Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Francsk13 3
Anx1ty Opublikowano 14 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2017 1. Nick w grze: Anx1ty 2. Wiek: 16 3. Dojrzałość [1/10]: Oceniam na 10. Lepiej się poznamy i sam ocenisz. 4. Prowadzenie pojazdów [1/10]: Naziemne: 2 | Latające 9 5. Strzelanie [1/10]: Ze względu na moje 5 letnie doświadczenie i nadpobudliwość ruchową po wypiciu 5 kubków kawy, oceniam na 10. 6. Team speak 3 i mikrofon [☑/☒]: ☑ 7. Dlaczego chcesz do nas dołaczyć?: Zaczyna się czas wolny, kończą obowiązki i z tego względu oszukuję grupy aktywnej z którą można pograć a także umilić sobie czas podczas wykonywania obowiązków na serwerze. No i oczywiście porozmawiać o wszelakich różnych tematach. 8. Opisz siebie w 3-5 zdaniach: Śmią zwać mnie Maksymilian. Dla znajomych Maks, Keku a dla wrogów donosiciel, oraz podobne temu niecenzuralne słowa. Technik-Informatyk obeznany w tematach sprzętu elektronicznego. Osoba nieufna, lecz niezwykle lojalna dla innych lojalnych wobec niej samej. Kieruje się myśleniem racjonalnym, strategicznym a jakże logicznym. 1
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2017 @Anx1ty Podam ci zaraz ip na serwer team speak 3. Wszystko tam ci przekażę.
Melluś Opublikowano 15 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2017 1. Nick w grze: Monek,Mchlk^K1NG 2. Wiek: 14 lat 3. Dojrzałość [1/10]: 8/10 nie wiem jak to ocenić. nie jestem toxic i lubie robić plejsy z ekipa 4. Prowadzenie pojazdów [1/10]: 7/10 5. Strzelanie [1/10]: 9.5/10 dobry jestem qbug cbug 6. Team speak 3 i mikrofon [☑/☒]: posiadam 7. Dlaczego chcesz do nas dołaczyć?: Gdyż szukam ekipy która ma bazę i ma graczy dobrze strzelających. Lubie mieć dobrze zgrywającą się ekipe 8. Opisz siebie w 3-5 zdaniach: Lubie gry FPS Mta.CSGO,Last Man Standing Uczęszczam do gimnazjum sportowego Lubię piłkę nożną
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2017 @Monek.Mchlk Z takim podaniem to nikt cie nie przyjmie.
CRUSHER Opublikowano 18 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) 1. Nick w grze: savage 2. Wiek: 19 3. Dojrzałość [1/10]: 9/10, sami poznacie przez ts 4. Prowadzenie pojazdów [1/10]: 9 5. Strzelanie [1/10]: 9 6. Team speak 3 i mikrofon [☑/☒]: Posiadam. 7. Dlaczego chcesz do nas dołaczyć?: Od dłuższego czasu rozglądam się w poszukiwaniu dobrej ekipy, z którą mógłbym pograc w wolnym czasie. Zaczynają się wakacje więc będzie więcej czasu na grę. Chciałbym miło spędzic czas w dobrym gronie, trochę pograc, pośmiac się na ts i te sprawy. Oczywiście mógłbym się dokładac do wszelakich składek itp. 8. Opisz siebie w 3-5 zdaniach: Mam na imię Tomek, w sampa gram od 5 lat, przeważnie były to servery role-play oraz Dayz, jestem osobą lojalną, nie wystawiam oraz nie oszukuję, od teamu oczekuję tego samego. Często gram wieczorami oraz w nocy, jestem aktywny oraz bardzo pozytyzny. Liczę na akcepta bądz dalszą rozmowę rekrutacyjną na TS3. Pozdrawiam Edytowane 18 Czerwca 2017 przez CRUSHER
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2017 @CRUSHER Odrzucam. Złożyłeś podanie do 4 grup na raz...
SeNoX Opublikowano 19 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) 1. Nick w grze: BuFFer 2. Wiek: 17 3. Dojrzałość [1/10]: 8 4. Prowadzenie pojazdów [1/10]: 9 5. Strzelanie [1/10]: 9 6. Team speak 3 i mikrofon [☑/☒]: ☑ 7. Dlaczego chcesz do nas dołaczyć?: Zaczynają sie wakacje dlatego iż szukam zgranej i aktywnej ekipy na stałe 8. Opisz siebie w 3-5 zdaniach: Jestem Patryk, mam 17 lat. Lubie uprawiac róznego rodzaju sport. Jestem wobec wszystkich (prawie) miły oraz lojalny Edytowane 19 Czerwca 2017 przez SeNoX
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2017 @SeNoX Odrzucam. ☞Brak złożonych podań do innych grup w przeciągu 3 dni.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi