IM"WallChack Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zawieszony Opublikowano 11 Czerwca 2017 Dnia 31.05.2017 o 22:09, IM"WallChack napisał: Nick jakiego używasz:IM"WALLCHACK Wiek:21 Staż gry CS:GO:od 2012r Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK raz za rush ban 1h Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz:popołudniu oraz wieczorem Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Adminów jest mało aktywnych na serwie, jestem aktywny oraz wszyscy mnie znają na servrze, zaprzyjaznilem sie z serverem jak i jego graczami oraz zasadami gry Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:110317402
Venom ★ Opublikowano 12 Czerwca 2017 Wykluczony Opublikowano 12 Czerwca 2017 Mówiłem Ci, że mojej opinii raczej nie zobaczysz, ale wolę ją tutaj umieścić. Mam kupę myśli na twój temat... Postaram się wszystkie je wypunktować . NA MINUS ! Jesteś wybuchowy - sam to przyznałeś. Potrafisz się kłócić o byle co - byłem świadkiem takiej sytuacji. Znasz regulamin, lecz niekiedy go naginasz - za co Cię ostrzegałem. Mała aktywność - popracuj nad nią . NA PLUS ! Jesteś miły. Łatwo nawiązujesz kontakt z innymi. Starasz się. Jesteś pomocny. Jeśli miałbym oceniać twoją kandydaturę po pierwszym spotkaniu byłbym na nie, lecz trochę z tobą porozmawiałem i lekko mnie do siebie przekonałeś. Ciężko mi ostatecznie powiedzieć czy byłbym na tak czy na nie. Są rzeczy, które świadczą o tobie dobrze i niedobrze... Mówiłeś mi że starasz się zapanować nad swoimi emocjami, to dobrze, pracuj nad tym. Pamiętaj cierpliwość to wyjątkowa umiejętność, którą nie każdy posiada, lecz może ją mieć jeśli tylko tego chce. Podsumowując, moja opinia jest mieszana, ale coś mi mówi, żeby dać Ci szansę.
Rekomendowane odpowiedzi