Bodzio Opublikowano 8 Czerwca 2017 Sponsor Opublikowano 8 Czerwca 2017 Siemka, czy może ktoś zna jakiś dobry program do nagrywania muzyki na płytę ? Bo mam Windows Media Player ale mi błąd wyskakuje że " Program Windows Media Player nie może nagrać plików. Jeżeli nagrywarka jest zajęta, zaczekaj na zakończenie bieżącego zadania, sprawdź, czy nagrywarka jest prawidłowo podłączona oraz czy zainstalowano najnowszy sterownik urządzenia" Czasami jest dobrze mogę nagrać płytę a czasami nie. Sterownik mam najnowszy zainstalowany bo sprawdzałem.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2017 Hm kiedyś jak nagrywałem to tylko Nero Expressem - darmowy programik. 1
Bodzio Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Sponsor Opublikowano 8 Czerwca 2017 Oki. Zobaczę czy się nagra. Dzięki za napisanie
Bodzio Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Sponsor Opublikowano 10 Czerwca 2017 Może ktoś wie jak wyłączyć napęd. Bo jak włożę płytę i zaraz ją wyciągnę to cały czas napęd chodzi bo płyta cały czas si kręci.
Rekomendowane odpowiedzi