h4x Opublikowano 3 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2017 dobre czekam na więcej i hardbass w tle <33 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2017 No mi tam się nie podoba styl gry full auto ale jak sprawdza się to w taki sposób jak na tym filmie to graj tak dalej Gz filmik ! 1
dobre Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2017 14 minut temu, Mik0DCI napisał: No mi tam się nie podoba styl gry full auto ale jak sprawdza się to w taki sposób jak na tym filmie to graj tak dalej Gz filmik ! nie jestem skillowym graczem MTA głównie SAMP, ale full auto to piękna sprawa szczególnie pod hardbass, dzięki! 1
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2017 bardzo podoba mi się motyw z hardbass'em w tle, kocham
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 27 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Października 2017 Temat przestarzały i nieaktualny.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 27 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Października 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi