DCK Opublikowano 22 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2017 Siema Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, z Natury nie jestem Chamem i nie lubię się mścić na ludziach ale nie znoszę cwaniactwa jakie pokazuje ten admin, dostałem w ciągu godziny od niego 2 kicki - 1 za to że rzekomo że byłem na AFK a wcale nie byłem (stwierdził że blokuje mu slota) i 2 za to że rzekomo utrudniam grę! Było 5 graczy w jednym miejscu i on stwierdził (chodź tego nie widział) że to ja. (niby zblokowałem, gdyby tak było nie pisałbym tego tutaj) Wielu graczy skarży się na tą osobe a w menu ~ patrząc, to co chwilę lecą jakieś kicki za totalne głupoty. To tyle, nie chciałem tego pisać ale nie bede tolerował chamstwa. Serwer : Zombie Infection. WielBond, 22 Maja 2017 Temat umieszczony w nieodpowiednim dziale, do tego nie zastosowałeś się do wzoru. Skargę możesz złożyć ponownie, tym razem z wzorem w tym dziale: http://fragujemy.com/forum/112-zi-odwo%C5%82ania-i-skargi/
Alfie Solomons Opublikowano 22 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 22 Maja 2017 Zły dział i brak wzoru. @Heisenberg
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 22 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi