Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 14 Maja 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Mute słuszny. Zdajcie sobie sprawę z jednego, bez powodu nigdy nie jest sie karanym. Pozdrawiam serdecznie. @Uzillo dzięki za korektę Edytowane 15 Maja 2017 przez Mik0DCI
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 14 Maja 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2017 Wybaczcie, że się wtrącę, ale @Mik0DCI, tutaj chodzi o inna grupę, a nie BB, więc chyba się pomyliłeś z wypowiedzią. 2
Y-Y Opublikowano 15 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Mikell napisał: Pragnę jedynie zaznaczyć, że Wasza CAŁA grupa ma dużą tendencje do prowokowania innych graczy oraz wprowadzanie "gównoburzy" na czacie. Nie wspomnę o wizycie jednego z Waszych członków na TS'ie i domaganie się unmute oraz odgrażanie się skargą. Wasze zachowanie jest po prostu (tutaj proszę mi wybaczyć za słowa) idiotyczne. Nie wiem co chcecie osiągnąć takim postępowaniem. Administrator, Opiekun Serwera, moderator nie zwracają uwagi na prowokacje starają się uspokajać to co się wyprawia a nie dodawać do pieca piszać np: "DEBILI" http://scr.hu/11g3/cjgjt i mutować na 30 minut za jakiś"DOWN" i to nie w kierunku gracza a kolegi z teamu 2 godziny temu, Mik0DCI napisał: Mute słuszny. Zdajcie sobie sprawę z jednego, bez powodu nigdy nie jest sie karanym. Pozdrawiam serdecznie. @Uzillo dzięki za korektę Rozumiem, że każdy moderator i pre-moderator może się wypowiadać, lecz twój komentarz, jak i mój w tej chwili są zbędne, więc dalczego wypowiadasz się nie wnosząc nic do tematu? Edytowane 15 Maja 2017 przez Y-Y 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Nikogo nie obchodzi czy to kolega z teamu. Czat nie jest od wyzywania się. Wyzwiska możecie do siebie rzucać na ts3, teamsay czy nowo dodanym channel chacie, ale nie na globalnym. Na serwerze ma być spokój (wg. Mnie), a nie burdel i rozpusta. Mikell bardzo dobrze robi że mutuje takie osoby, z resztą, ja robię to samo. @QUIZ3X To nie chodzi o słowa, to chodzi o robienie burdelu na czacie. Edytowane 15 Maja 2017 przez Mik0DCI 1
QUIZ3X Opublikowano 15 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2017 To ja chętnie poprosił bym od @Mik0DCI cała listę słów, których używać nie mogę. Bo jeśli DOWN to przekleństwo dla szanownych moderatorów to ja bym się zastanowił nad postaraniem się ogarnięcia tych wszystkich modnych słów. --------------| GET DOWN WML|QUIZ --------------| 1
Rekomendowane odpowiedzi