Skocz do zawartości

[Oddzielony] Skarga - [KT]Ahmed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tego tenta nie zdiołem był crash na bb na polu zlutowałem go i podbiegając pod waszą baze zobaczyłem w rogu zwinięty tent zdobiłem barykade ale żadnego tenta nie składałem proszę to sprawdzić w logach.

Opublikowano

Człowieku, co ty piszesz jak w miejscu tenta stał sandbags ( nie wiem jak to sie pisze ) i sprawdzalismy to z Miko, oraz da sie bugować i składać tak tenta :) 

Opublikowano

A stał tam Nowy Lub Ahmed ? 

Opublikowano

Na screenie ich nie widze 

Opublikowano

To powołuj się na logi a nie to co widziałeś pod wpływem soku z marchwi 

Opublikowano

Koniec dyskusji. Odpowiadają Ci, co są związani ze skargą!

Logi wszystko wyjaśnią, i tyle. Bo to, że wyskoczył Ci komunikat że ktoś Ci atakuje bazę, nie oznacza że musieli coś złożyć.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jeżeli tak było to wszystko będzie w logach zwłaszcza to że wyświetlał sie komunikat intruza w bazie ale moim zdaniem był to błąd gracza który postawił namiot i po prostu dało sie go lootować przez ścianę.

Opublikowano

Ryba a masz dowód jakiś 

Opublikowano

Przy ścianie był położony sandbags- równo z tentem a tylko on wiedział gdzie ten tent leży, bo grał u nas w grupie. Sprawdziliśmy to z Miko i dało się przechodzić przez niego

Opublikowano

hahah to dobre zabawne a masz na to dowody? no nie właśnie nie masz

Opublikowano

To że się dało przechodzić to nie znaczy że on to zrobił i on postawił tego sanda 

Opublikowano

ta wyjebałeś mnie z grupy i nie wiedziałem gdzie leżą tenty bo postawiłem swoje 2 small tent jak jeszcze byłem w grupie i kur nie kłam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności