Sebaa Opublikowano 3 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2017 ja tego tenta nie zdiołem był crash na bb na polu zlutowałem go i podbiegając pod waszą baze zobaczyłem w rogu zwinięty tent zdobiłem barykade ale żadnego tenta nie składałem proszę to sprawdzić w logach.
ryboskoczek12345 Opublikowano 3 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 3 Maja 2017 Człowieku, co ty piszesz jak w miejscu tenta stał sandbags ( nie wiem jak to sie pisze ) i sprawdzalismy to z Miko, oraz da sie bugować i składać tak tenta :)
ryboskoczek12345 Opublikowano 3 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 3 Maja 2017 Tak, pisal komunikat że atakowali baze, oraz mój kumpel ich zabił(ten co pisał skarge) I wszystko jest w logach, wiec co mają na swoją obrone?
DaihatsuCore Opublikowano 3 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 3 Maja 2017 Stali tam oboje, nawet wyświetlał mi się komunikat, że ktoś wchodzi nam na bazę. A do tego jednego zabiłem pod bazą.
Sebaa Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2017 ja żadnego tenta nie zdiołem zobacz w logach kur...
DaihatsuCore Opublikowano 3 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 3 Maja 2017 Na screenach może nie, bo nie robiłem, ale pewnie w logach mozna sprawdzić.
ryboskoczek12345 Opublikowano 3 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 3 Maja 2017 Stary, na screenie ich nie widzisz, ale wszystko w logach jest :)
Makitaa Opublikowano 3 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2017 To powołuj się na logi a nie to co widziałeś pod wpływem soku z marchwi
Krystek Opublikowano 3 Maja 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 3 Maja 2017 Koniec dyskusji. Odpowiadają Ci, co są związani ze skargą! Logi wszystko wyjaśnią, i tyle. Bo to, że wyskoczył Ci komunikat że ktoś Ci atakuje bazę, nie oznacza że musieli coś złożyć. 1
Alfie Solomons Opublikowano 3 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 3 Maja 2017 Jeżeli tak było to wszystko będzie w logach zwłaszcza to że wyświetlał sie komunikat intruza w bazie ale moim zdaniem był to błąd gracza który postawił namiot i po prostu dało sie go lootować przez ścianę.
ryboskoczek12345 Opublikowano 3 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 3 Maja 2017 Krystek, ale on mi sie sam przyznał do tego na tsie, że go złożył. Wiem, nie mam jak udowodnić tego i już sie nie wypowiadam, czekam na waszą decyzje.
ryboskoczek12345 Opublikowano 3 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 3 Maja 2017 Przy ścianie był położony sandbags- równo z tentem a tylko on wiedział gdzie ten tent leży, bo grał u nas w grupie. Sprawdziliśmy to z Miko i dało się przechodzić przez niego
Sebaa Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2017 hahah to dobre zabawne a masz na to dowody? no nie właśnie nie masz
Makitaa Opublikowano 3 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2017 To że się dało przechodzić to nie znaczy że on to zrobił i on postawił tego sanda
ryboskoczek12345 Opublikowano 3 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 3 Maja 2017 Nie spam już tu gościu, wszystko będzie w logach. :) Robisz po prostu z siebie debila, i wszyscy wiemy że twoja jest sprawka z tym namiotem.
Sebaa Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2017 ta wyjebałeś mnie z grupy i nie wiedziałem gdzie leżą tenty bo postawiłem swoje 2 small tent jak jeszcze byłem w grupie i kur nie kłam
Rekomendowane odpowiedzi