thomas Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2017 i co wesolo ci admin to ty nie jestes tylko podroba admina
k0zi Opublikowano 1 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Czy ja dobrze rozumiem ? Typ tj " Thomas " płacze ze dałeś mu bana bo on ma vipa i mysli ze nie bedzie nigdy zbanowany bo wysyla smsa za 3-4 zł co miesiac to jest nietykalny ? Dobrze że takie wodogłowia nie grają na dd2 Edit: Powodzenia w dalszym ciągnieciu tego tematu Edytowane 1 Maja 2017 przez k0zi
giovvani dziadzia Opublikowano 1 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2017 Apsik to co wstawilem nie mialo na celu skarzenia ze mnie zbluzgal tylko dokladnie to co napisal kozi
thomas Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2017 po co bym narazal vipa zeby czitowac wiecie co daje vip wiec po co mi czity zastanowta sie przez chwile wrzucilem screeny wiec sobie sprawcie.
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 1 Maja 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2017 Nie będę się powtarzał kilka razy dlatego też będzie lepiej dla Ciebie jeśli zrobisz jak najszybciej to co napisał kolega wyżej, czyli Spakuj Screeny w jedną paczkę.
Rekomendowane odpowiedzi