zapala Opublikowano 1 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) DzikieDziewczyny Rekrutacja: zamknięta Oferujemy: -Miłą atmosferę -Bazę Wymagania: -Minimum 2 miesiące przegrane na serwerze -Ogarnięcie na serwerze -Sprawny mikrofon -Aktywność -minimum 1,50 KD Podanie: 1. Nick w grze: 2. ile masz lat: 3. Ile czasu grasz już na serwerze: 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: 5. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 6. Dokładanie się do opłat: 7. Opisz siebie w kilku zdaniach: Edytowane 25 Czerwca 2017 przez zapala
gerusek Opublikowano 3 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2017 1. Nick w grze: 1TAP,G3r0,GuMA 2. ile masz lat: 15 lat 3. Ile czasu grasz już na serwerze: z roczek 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: jesteście zajebiście strzelającą grupą. Chyba Smieszkami. | Szczególnie Pompa| 5. Ile dziennie spędzasz na serwerze: godzine dwie zależy gram też na innym serwerze 6. Dokładanie się do opłat: nom 7. Opisz siebie w kilku zdaniach: Umiem qbuga na tacitcs nie jestem cipą ktora kampi ze snipki tylko napierdalam z bliska quickscopy Lubie grać w piłkę nożna Lubie vapować. grzałka: AJDŻAST 2
Caffeina Opublikowano 3 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2017 ymm, Pompa nie jest w SM tylko w NZR 1
--PosejdoNn-- Opublikowano 3 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2017 Dnia 1.05.2017 o 11:24, zapala napisał: 1. Nick w grze: ---PosejdoNn--- 2. ile masz lat:15 3. Ile czasu grasz już na serwerze: Rok 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Grupa się rospadła Przestali Ziomeczki Grać i Tak wyszło 5. Ile dziennie spędzasz na serwerze: Około 4 h Jak będzie trzeba mogę więcej 6. Dokładanie się do opłat: Tak Nie za Bardzo Ale Się Zobaczy .. Jak będzie Trzeba . 7. Opisz siebie w kilku zdaniach:Mam na Imię Mateusz mam 15 Lat Jestem z Działdowa Lubię Pograć na DayZZ 1. Nick w grze: ---PosejdoNn--- 2. ile masz lat:15 3. Ile czasu grasz już na serwerze: Rok 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Grupa się rospadła Przestali Ziomeczki Grać i Tak wyszło 5. Ile dziennie spędzasz na serwerze: Około 4 h Jak będzie trzeba mogę więcej 6. Dokładanie się do opłat: Tak Nie za Bardzo Ale Się Zobaczy .. Jak będzie Trzeba . 7. Opisz siebie w kilku zdaniach:Mam na Imię Mateusz mam 15 Lat Jestem z Działdowa Lubię Pograć na DayZZ
SasukeUchiha Opublikowano 4 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2017 1. Nick w grze: Sasuke 2. ile masz lat: 16 3. Ile czasu grasz już na serwerze: Ponad pół roku 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Szukam grupy żeby pograć, a chciałem kupić baze lecz samemu się nie opłaca. 5. Ile dziennie spędzasz na serwerze: Będę się startał po 3h 6. Dokładanie się do opłat: Oczywiście 7. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem osobą spokojną, lecz czasami mnie coś wkurzy niesamowicie. Potrafię jeździć autem, latać helką jak i samolotem na serwerze, strzelam dość dobrze, na pierwszej edycji miałem jakieś 1.5k zabójstw i kd radio 1.7. Lubie grać w gronie innych lecz też dopłacać się do opłat.
zapala Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2017 @gerusek-odrzucam @--PosejdoNn--- przyjęty podam ci ip ts3 na pw @sasuke-przyjęty na okres próbny ip ts masz na pw
Tatafotlixa Opublikowano 28 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2017 1. Nick w grze: Kinzu 2. ile masz lat: 13 3. Ile czasu grasz już na serwerze: 9 miesięcy. 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Szukam grupy na stałe z dobrą atmosferą, z dobrymi graczami oczywiście 5. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 3-5h 6. Dokładanie się do opłat: Tak 7. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Piotr, lubię grać w piłkę nożną , interesuję się informatyką , moim ulubionym modem jest DayZ, spędzam czas grając w niego, ucząc się strzelania.
konrad451 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Dnia 1.05.2017 o 11:24, zapala napisał: Cytuj Podanie: 1. Nick w grze: Kondziu 2. ile masz lat: 15 3. Ile czasu grasz już na serwerze: ok 50h 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: bo szukam grupy bo samemu się słabo gra 5. Ile dziennie spędzasz na serwerze: ok 4/6h 6. Dokładanie się do opłat: może jeszcze nwm 7. Opisz siebie w kilku zdaniach: yyyyy nwm xD Edytowane 1 Czerwca 2017 przez konrad451
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi