Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2012 FL 10 mam . @Maciej - Wiem ,] Ale nie mam miksera :D
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2012 No to widzisz co innego. Nie dokrecisz sobie do scratchowanie bass'ów czy czegos innego ):
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Damy rade , zawsze jest opcja "record" gdzie mozesz jechac na zywo , a dokrecac mozesz klawiatura , scretch myszka . Dam rade ,]
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Września 2012 Kolejne scratch ,) OCENIC :D Na bicie Dr. Still - Still Dre. http://www.sendspace.pl/file/00d763ccbee649029259ff0 - Miazga xD Track jest juz w produkcji - tworze go juz ponad tydzien ? Nie wiem ale mam mało czasu ogolnie i raz poswiecam 40 min raz 2h a nieraz wgl ,] Pozdrawiam. Jeszcze na cudzym bicie ale bit mojej produkcji juz niebawem ;D
SzalonaKrowka Opublikowano 7 Września 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Września 2012 Haker nie martw sie nawet taki mix-az jak ty nie spier.... takiego kawalka :D Jest zajebiscie :D
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Września 2012 ja dopiero zacząłem przygodę ,) To jest seria screatchow , wiesz w normalnym kawałku h-h screatche pojawiaja sie 3 razy na 3 min ? ,) xD
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 16 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi