Florianiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Rekrutacja Osiedlowi Wzór podania: Wiek: Staż na MTA: [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów : [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów Latających : 3 zdania o sobie : Czy będziesz dokładał się do opłat za baze / skin ? Co oferujemy ? Baze Ogarnięty team
gerusek Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Wiek: 15 lat Staż na MTA: w mta 7 latek ale w dayz mta 4 [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów : 8/10 [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów Latających : 6/10 3 zdania o sobie : jestem dobrym strzelcem. Lubię ciebie i nwm dlaczego razem nie gramy. chcem dołączyć do twojej ekipy Czy będziesz dokładał się do opłat za baze / skin ? dyszkę na miecha.
GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Wiek: 17 Staż na MTA: Chuj wie xD Ale dlugo [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów : 9 / Lata Praktyki na FFS xD [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów Latających : 8/9 3 zdania o sobie : Jestem mily i sympatyczny, dobrze gram w gry i strzelam, moje hobby to grafika,informatyka Czy będziesz dokładał się do opłat za baze / skin ? Jesli bedzie taka potrzeba
Florianiusz Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Gerusek- na okres probny. Zglos sie w grze przyjety Perm-przyjety zglos sie w graze mam nick Florian podam ci tsa
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 25 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi