Makitaa Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Rekrutacja K4 !! Witam w Temacie Dotyczacym Rekrutacji do Gangu K4 Szybka Rekrutacja 2 Sloty Wzór : Wiek: Co możesz wnieśc do grupy : Staż na MTA: [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów : [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów Latających : 3 zdania o sobie Czy będziesz dokładał się do opłat za baze / skin Dlaczego właśnie ty ? Numer GG : Windows Live Comunicator : uwaga najważniejsze : ! Czy umiesz kampić na bazie ? Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Makitaa
Wesoly. Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Wiek: 15 Co możesz wnieśc do grupy : Wszystko Staż na MTA: 6 lat? [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów : 9.9 [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów Latających : 9.9 3 zdania o sobie: Nazywam się Damian, chodzę do 3 klasy gimnazjum. Na ogół jestem nolifem który nie ma życia. Potrafię nad sobą zapanować oraz nie dać się sprowokować. Czy będziesz dokładał się do opłat za baze / skin: Jeśli będzie potrzeba to jasne Dlaczego właśnie ty ?: Tak jak mówiłem nie wychodzę z domu, także dobrze strzelam, jeżdżę oraz latam. Moim zdaniem nadam się do K4. Numer GG : Nie mam. Za to mam TS'a i skype'a Windows Live Comunicator : To niezły troll Tak, umiem kampić na baze. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Wesoly.
Makitaa Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 @Wesoly. Przyjęty !
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Wiek: 16 Co możesz wnieśc do grupy : Staż na MTA: Kilka osób i humor [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów : 9 [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów Latających : 10 3 zdania o sobie: Jestem Mike, lubię grać w gry itp. Nie chce mi sie pisac pogadamy na ts3. Czy będziesz dokładał się do opłat za baze / skin : Ye Dlaczego właśnie ty ?: Bo mam plan z którym możecie mi pomóc Numer GG : Nie mam Windows Live Comunicator : Co to kurwa jest? uwaga najważniejsze : ! Czy umiesz kampić na bazie ?: MAMOOOOO TO BYŁA MOJA BAZA#
HiImMati Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) s Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez HiImMati
Makitaa Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 @Mik0DCI Odrzucone boje się planu
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Plan z odrodzeniem Hg2, ale ok.
Makitaa Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 @Wesoly. Niech sam napisze Tymczasowo Zawieszam Rekrutacje !
VaDiMx Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Wiek:15 Co możesz wnieśc do grupy :Dobrą grę, miłą atmosferę, taktyki. Staż na MTA:5lat+ [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów :8 [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów Latających :4 3 zdania o sobie; mam na imie Szymon mam 15 lat. Chodze doto 3 gimnazjum i mmam zamiar isc do technikum. Interesuje sie grami i informatyka, w gta sa gram z 7 lat a mta ponad 5. Czy będziesz dokładał się do opłat za baze / skin jezeli bd potrzeba to tak Dlaczego właśnie ty ? Gdy dacie mi szansę pokaże dlaczego mam być w teamie. Numer GG :35357443 ale nie korzystam. Windows Live Comunicator : Co to Czy umiesz kampic na bazie: mialem baze w. Tym miejscu na innym serwerze i kazdty lezal wiec raczej tak. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez VaDiMx
Makitaa Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 @VaDiMx Rekrutacja Zawieszona
MetalRooM9 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiek:16 Co możesz wnieśc do grupy :Dobrego Pilota oraz składki Staż na MTA: 6 lat na fragu z 2 lata [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów : 5 [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów Latających : 9 3 zdania o sobie Jestem Michał Mam 16 latek Jestem Miły Pomocny Czasami Nerwowy Interesuje się 2 wojną Oraz jazdą na rowerach MTB Czy będziesz dokładał się do opłat za baze / skin Tak Dlaczego właśnie ty ? Ponieważ Gram Na Dayz Długo Znam Mape Potrafie Strzelać nie żądam niczego Jestem uprzejmy Numer GG : Nie mam Ale Mam Ts3 Możemy pogadać Windows Live Comunicator : Nice Troll ;3 Pozdrawiam M3t@lik
Teh Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wiek:15 Co możesz wnieśc do grupy :ogarnięcie Staż na MTA: 4 lata [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów :8/7|10 [1-10]Umiejętność Prowadzenia Pojazdów Latających :8/9|10 3 zdania o sobie: Jestem spoko Graczem poświęcam od 4 nawet do 8 godzin na grę Czy będziesz dokładał się do opłat za baze / skin : Nie często ale 20 Zł najprawdopodobniej Dlaczego właśnie ty ?: Ponieważ Duży szmat czasu poświęcam grze, Dobrze strzelam.... Numer GG :niemam,,,,,, ale TS i skype owszem ale preferuje Ts Windows Live Comunicator: o.0
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 25 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi