FCBcule Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czeeśc :D chcialem sie zapytac kto chodzi na siłownie lub jak nie ma jak na siłownie to w domu cwiczy :D to ja zaczne ja osobiscie cwicze w domu jak to mowia nie waznie czym ważne są efekty :D i tak sobie cwicze juz od ponad roku :D efekty sa zadowalajace no wiem nie takie jak po siłowni w ktorej jest wszystko ale to sie tez da zrobic :D teraz słucham ja was :D
Wygnaniec Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja cwicze już od dłuższego czasu i efekty sa nieżle. Może bedziesz chetny to kupić http://fragujemy.com/Sprzedam-Atlas-York-3301?pid=17422#pid17422
Makon Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ja także chodzę na siłownie od ponad miesiąca efekty już powoli zaczynają wychodzić ;)
FCBcule Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2012 to fajnie :D ale ja mialem tak ze najpierw wszystko w srodku mi sie robilo jak nalezy a później dopiero efekty widzialem :D
Makon Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Nie ja mam już w środku zrobione... od roboty. Zanim zaczynałem ćwiczyć to już "trochę siły miałem"
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 1 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2012 ja już rok siłowni , od miesiąca biegam codziennie po 10km i robię codziennie abs ;)
CheRRy. Opublikowano 15 Września 2012 Zawieszony Opublikowano 15 Września 2012 to fajnie :D ale ja mialem tak ze najpierw wszystko w srodku mi sie robilo jak nalezy a później dopiero efekty widzialem :D pUźniej ? Omg. A co do teamtu, ja akurat wolę cwiczyc w domu, mam swoją mała siłownie, tak zmagam się już z tym ok 2 lat i osiągnąłem to co chciałem, teraz trzeba się przygotowac na nowe wyzwania ;P
SzalonaKrowka Opublikowano 15 Września 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Września 2012 Koksy !!!! :D
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 7 Października 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2012 Ja na siłownie chodziłem przez 2 lata, teraz preferuję własne ćwiczenia w domu, gdyż teraz zależy mi tylko na wyskoku ;)
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 7 Października 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2012 ja już rok siłowni , od miesiąca biegam codziennie po 10km i robię codziennie abs ;) a przewraca cie moj podmuch bo nie wychodzisz z domku Jak odwiedzam twoje mury mowisz ze Z kolegami z sieci sie nie spotykasz , rok na siłowni a ty sie wymykasz Od spotkania , pogadania ... I tak sie bedziemy widziec nie wiem kiedy Jak sie dowiem to ci powiem to prosto w oczy sie zaskoczysz ze to tak szybko , Elo. "Ten dzien to dzisiaj , ten dzien to dzisiaj , ten dzien to dzisiaj..." ,) ________________________________________________________ Domator , szkoda kasy na siłownie.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 30 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi