RTommyCZ Opublikowano 14 Marca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 Sory że się wtrącę ale płeć brzydka pisze/mówi wszedłem
Dzenkinson Opublikowano 14 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 Sebuś to grzeczny chłopczyk, za łatwo da się go do czegoś namówić. W.R się rozpadło jakiś czas temu, moim zdaniem powinno mu się dać tą 2 szanse, sebek to dobry chłop i potrafi ogarnąć sytuacje..
Sagan Opublikowano 14 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 13 minut temu, Krystek napisał: Jakby potrafił ogarnąć sytuację, miał trochę oleju w głowie to dzisiaj by sobie spokojnie grał. A tak? Wyłapał bana. Jak zwykle nic nie wnoszące wywodu Krystka.. chłopie nie masz co robić ze komentujesz każdy temat? Albo przestań się udzielać albo wnies coś mądrego do tematu bo 2/3 twoich postów jest na zasadzie nabicia licznika i tyle.. Co do sebka, działał pod wpływem grupy, na pewno nic się nie stanie jeśli dostanie 2 szanse. Bez WR w nicku to zapewne inny człowiek więc proponuje mu zaufać 1
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 14 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Jestem za tym żeby dać mu drugą szansę, może zrozumiał swój błąd i chce się pokazać z lepszej strony. Miko, przypomnij sobie sytuację jak jeszcze pisałeś niedawno, że to ja próbuję się pozbyć tych dobrych graczy, bo mnie jadą, a teraz wróć do teraźniejszości i zobacz, robisz dokładnie to samo Uważaj bo jeszcze pomyślę, że próbujesz się pozbyć ich, bo jadą Cię xd (BEJT) Edytowane 15 Marca 2017 przez Uzillo 4
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 15 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2017 Uzill po prostu tamtych graczy znałem i wiedziałem że zasługują na szansę.
Kinght Opublikowano 15 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2017 10 godzin temu, Sagan napisał: Jak zwykle nic nie wnoszące wywodu Krystka.. chłopie nie masz co robić ze komentujesz każdy temat? Albo przestań się udzielać albo wnies coś mądrego do tematu bo 2/3 twoich postów jest na zasadzie nabicia licznika i tyle.. Co do sebka, działał pod wpływem grupy, na pewno nic się nie stanie jeśli dostanie 2 szanse. Bez WR w nicku to zapewne inny człowiek więc proponuje mu zaufać Twój komentarz też jest bez sensu W.R w nicku nic nie zmienia bo nick nie zmienia człowieka. Miał szansę odciąć się od grupy nie wykorzystał jej szansa przepadła ale to tylko moja opinia.
Krystek Opublikowano 15 Marca 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 15 Marca 2017 11 godzin temu, Sagan napisał: Jak zwykle nic nie wnoszące wywodu Krystka.. chłopie nie masz co robić ze komentujesz każdy temat? Albo przestań się udzielać albo wnies coś mądrego do tematu bo 2/3 twoich postów jest na zasadzie nabicia licznika i tyle.. Co do sebka, działał pod wpływem grupy, na pewno nic się nie stanie jeśli dostanie 2 szanse. Bez WR w nicku to zapewne inny człowiek więc proponuje mu zaufać To nie są wywody, tylko moja opinia. Komentuję to co chcę, i kiedy chcę. Więc grzeczniej siadaj na dupę i zluzuj emocje. Za to twój post tutaj, wniósł tak merytoryczną treść że hoho No tak i zapomniałbym, że "WR" przed nickiem zmienia ludzi Weź Ty chłopie popatrz co Ty piszesz. Koniec końców, i tak każdy wraca z podkulonym ogonem. Przykład Dzenkinsona : Po czym wrócił odmieniony.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 15 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2017 Serwera nie obraził w sumie. Aby Ciebie.
Krystek Opublikowano 15 Marca 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 15 Marca 2017 No widzisz. A oni nie dość że obrażali serwer, graczy, to potem jeszcze była obraza Nesty'ego, wmawiania ludziom kłamstw no i akcja na TSie Fragujemy, o czym W.R. dobrze wie co tam się działo
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 15 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2017 Po przemyśleniu oraz przeczytaniu zdania Lumci, również jestem za szansą. Ale "do pierwszego upomnienia"
Rekomendowane odpowiedzi