Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 12 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2017 Szkoda, że na naszym serwerze są tak niewychowane osoby. Rozumiem przepływy emocji itp, ale bez przesady...
Krystek Opublikowano 12 Marca 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 12 Marca 2017 @krulikTo skoro poziom zerowy, to trzeba było odejść a nie odpierdalać manianę. Nagle gdy zostałeś wyrzucony to "grupa ma zerowy poziom". Ty sam sobie zaprzeczasz i nie wiesz co piszesz. Udajesz głupio mądrego a zachowujesz się, zwłaszcza podczas gry, jak rozwydrzony bachor. 2
Krystek Opublikowano 12 Marca 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 12 Marca 2017 Nikogo nie bronie. Tylko że obrażało Cię dwóch, a obwiniasz całą grupę. Zachowanie godne dzieciaka. 1
Sandi Opublikowano 12 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2017 Krulik dlaczego sądzisz bezpodstawnie że jesteśmy "zerami" skoro ty nie zachowujesz się lepiej, przybliżę ci sytuację kiedy grzecznie upomniano cię abyś brał troszkę mniej magów i żebyś brał inne plecaki niż CMAR ponieważ wychodzisz z bazy, padasz i wracasz po więcej do bazy zamiast zobaczyć czy w twoim ciele coś zostało. Uwagę zwrócili ci xdelo wraz z Pompą po czym ty nie mogłeś przyjąć tego do wiadomości i zmutowałeś ich na ts`ie po czym odrzekłeś "nie będę słuchał tamtych idiotów" i dalej nie przejmowałeś się ich prośbą. Moim skromnym zdaniem jeżeli myślisz że NIEPLA to zera to się mylisz członkowie NIEPLI to bardzo miłe i sympatyczne osoby co można zobaczyć [np. post u góry Krystka] u nas na ts`ie, z mojego punktu widzenia to ty zachowujesz się jak typowe zero gdyż niby piszesz w skardze że dwie osoby pokazały kulturę na poziome zera , spójrz na siebie na pewno nie jesteś święty ponieważ gdyby ktoś był chamem to też mógłby napisać na Ciebie skargę z tego samego powodu nie raz widziałem na czacie jak obrażasz innych ale że byłeś w NIEPLI nic sobie z tego nie robiłem. To był błąd. 3
zapala Opublikowano 12 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2017 zgadzam się z DwaPalceWNatalce
Lumcia Gumcia Opublikowano 12 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2017 To nie jest temat do dyskusji na temat atmosfery i sytuacji w grupach, tylko skarga na graczy. Dyskutujcie na ten temat na PW, a nie w tym temacie. 3
Rekomendowane odpowiedzi