Skocz do zawartości

[Oddzielony] Skarga na pewne osoby z chatu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Szkoda, że na naszym serwerze są tak niewychowane osoby. Rozumiem przepływy emocji itp, ale bez przesady...

Opublikowano

@krulikTo skoro poziom zerowy, to trzeba było odejść a nie odpierdalać manianę. Nagle gdy zostałeś wyrzucony to "grupa ma zerowy poziom". Ty sam sobie zaprzeczasz i nie wiesz co piszesz. Udajesz głupio mądrego a zachowujesz się, zwłaszcza podczas gry, jak rozwydrzony bachor.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Nikogo nie bronie. Tylko że obrażało Cię dwóch, a obwiniasz całą grupę. Zachowanie godne dzieciaka.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Krulik dlaczego sądzisz bezpodstawnie że jesteśmy "zerami" skoro ty nie zachowujesz się lepiej, przybliżę ci sytuację kiedy grzecznie upomniano cię abyś brał troszkę mniej magów i żebyś brał inne plecaki niż CMAR ponieważ wychodzisz z bazy, padasz i wracasz po więcej do bazy zamiast zobaczyć czy w twoim ciele coś zostało. Uwagę zwrócili ci xdelo wraz z Pompą  po czym ty nie mogłeś przyjąć tego do wiadomości i zmutowałeś ich na ts`ie po czym odrzekłeś "nie będę słuchał tamtych idiotów"  i dalej  nie przejmowałeś się ich prośbą. 

Moim skromnym zdaniem jeżeli myślisz że NIEPLA to zera to się mylisz członkowie NIEPLI to bardzo miłe i sympatyczne osoby co można zobaczyć [np. post u góry Krystka] u nas na ts`ie, z mojego punktu widzenia to ty zachowujesz się jak typowe zero gdyż niby piszesz w skardze że dwie osoby pokazały kulturę na poziome zera , spójrz na siebie na pewno nie jesteś święty ponieważ gdyby ktoś był chamem to też mógłby napisać na Ciebie skargę z tego samego powodu nie raz widziałem na czacie jak obrażasz innych ale że byłeś w NIEPLI nic sobie z tego nie robiłem. To był błąd. 

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

To nie jest temat do dyskusji na temat atmosfery i sytuacji w grupach, tylko skarga na graczy. Dyskutujcie na ten temat na PW, a nie w tym temacie. ;)

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności