Skocz do zawartości

[KOSZ] Gang Nożowników-Rekrutacja

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rekrutacja zamknięta. Wkrótce rozpatrzę podania wyżej.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@thizz odrzucam. LG go wysłało, żeby nas okraść i udało mu sie okraść nasze tenty, w których prawie nic nie było :P Następnym razem LG lepiej sprawdzajcie

@Czarn[Y]. Wbij do nas na team speaka. Wszystko podam ci na pw, po rozmowie zobaczymy czy zostaniesz przyjęty. Dziś jestem dostępny do 23 a jutro od 18:30 do 23.

@VetraX Odrzucam. Wydaje mi się, że jesteś juz w jakiejś grupie.

@DzieńDobry aka WiejskaOwca odrzucam.

@vladmimx Odrzucam. Nie potrzeba nam toxica w ekipie

@Luciian Odrzucam.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem, ale w każdej chwili mogę z niej odejść.

Opublikowano
20 godzin temu, Francsk13 napisał:

@thizz odrzucam. LG go wysłało, żeby nas okraść i udało mu sie okraść nasze tenty, w których prawie nic nie było :P Następnym razem LG lepiej sprawdzajcie

@Czarn[Y]. Wbij do nas na team speaka. Wszystko podam ci na pw, po rozmowie zobaczymy czy zostaniesz przyjęty. Dziś jestem dostępny do 23 a jutro od 18:30 do 23.

@VetraX Odrzucam. Wydaje mi się, że jesteś juz w jakiejś grupie.

@DzieńDobry aka WiejskaOwca odrzucam.

@vladmimx Odrzucam. Nie potrzeba nam toxica w ekipie

@Luciian Odrzucam.

Toxica? Gadałem z tobą rok temu i po tym dalej sądzisz że nim jestem?myslisz ze ludzie sie nie zmieniaja?

Ale ok..

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

---

Edytowane przez Francsk13
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

1. Nick w grze: MONEK

2. Aktualny wiek: 17

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze gram 3dni, w MTA 4 lata.

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołączyć: Słyszałem, że gra u was CzarnY i Vadim grałem z nimi na innym serwerze i chcę też pograć z nimi tutaj.

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Nie byłem w żadnej grupie na fragu.

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: Mogę siedzieć do 3/4h w tygodniu i po 7 na weekend.

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Tylko tego wymagania nie spełniam "Minimum 1.5 miesiąca przegrane na serwerze".

8. Dokładanie się do opłat: Zależy ile, jeżeli kwota będzie rozsądna to tak. 

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Nazywam się Maciej mam 17 lat, chodzę do technikum na profil informatyka, w MTA gram 4 lata i tylko i wyłącznie na DayZ. Znam mapę w 100%, jestem miłym i opanowanym człowiekiem. Jak umrę to nie drę mordy na cały dom, tylko podaję info teamowi i liczę na to, że ona zabije tego co zabił mnie.

Pozdrawiam

~~ MONEK

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

1. Nick w grze: kGGG^_^

2. Aktualny wiek: 15

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA:    Na serwerze od roku i kilku miesięcy a w mta  od  3/4 lat

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć:   Aktywna grupa i myśle że sprawdzę się w waszych szeregach :)

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w Hg2 i  prowokowałem się nawzajem z jednym  graczem tego teamu i  dostałem kicka :(

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze:  3/4 godziny

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam

8. Dokładanie się do opłat: Tak

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Alan  interesuję się sportem  i informatyką. W wolnym czasie lubię sobie pograć w takie gry jak mta i lol

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@vladmimx Zostałeś przyjęty. Tsa masz.
@LewuseQ Zostałeś przyjęty. Tsa masz.

@✪swag (nie moge cie zaznaczyc) Również zostajesz przyjęty. Informacje dotyczące team speaka dostaniesz na pw.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Nick w grze: M!k0

2. Aktualny wiek: 16

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: 1.5 roku i w mta 3 lata

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: bo hg2 się posypało

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: posypalo sie

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 5h

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: jestem pro

8. Dokładanie się do opłat: jak trzeba

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: lubię kabeby, szukam loszki i kocham Panią Sylwie z 1z10.

Opublikowano

1. Nick w grze:Tajny

2. Aktualny wiek:17

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: pare miesięcy nwm dokładnie ile ale długo

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: chce dołączyć poprostu do tej drużyny

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma:w hg2 ale się posypało

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 3-4h

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz:Spełniam

8. Dokładanie się do opłat: Możliwe

9. Opisz siebie w kilku zdaniach:Miły opanowany człowiek. Nie szukam problemów chce po prostu grupę ogarniętą z którą można pograć. Lubie sport i informatykę. Jestem spokojny i opanowany, ale można mnie wyprowadzić z równowagi. Pozdrawiam Tajny.

Opublikowano

1. Nick w grze: Micho142

2. Aktualny wiek:15

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: na serwerze 1.5 roku, a w mta z 4 lata

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Szukam ogarniętej ekipy do grania

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w Hg2 lecz grupa się rozpadła

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 3-4h

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam wszystkie

8. Dokładanie się do opłat: Raczej tak

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Nazywam się Michał, mam 15 lat. Jestem osobą spokojną. Interesuje się motoryzacją. W wolnym czasie lubię sobie pograć w mta.

• 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności