Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2017 Rekrutacja zamknięta. Wkrótce rozpatrzę podania wyżej.
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2017 @thizz odrzucam. LG go wysłało, żeby nas okraść i udało mu sie okraść nasze tenty, w których prawie nic nie było Następnym razem LG lepiej sprawdzajcie @Czarn[Y]. Wbij do nas na team speaka. Wszystko podam ci na pw, po rozmowie zobaczymy czy zostaniesz przyjęty. Dziś jestem dostępny do 23 a jutro od 18:30 do 23. @VetraX Odrzucam. Wydaje mi się, że jesteś juz w jakiejś grupie. @DzieńDobry aka WiejskaOwca odrzucam. @vladmimx Odrzucam. Nie potrzeba nam toxica w ekipie @Luciian Odrzucam.
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 13 Marca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2017 Jestem, ale w każdej chwili mogę z niej odejść.
VaDiMx Opublikowano 14 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 20 godzin temu, Francsk13 napisał: @thizz odrzucam. LG go wysłało, żeby nas okraść i udało mu sie okraść nasze tenty, w których prawie nic nie było Następnym razem LG lepiej sprawdzajcie @Czarn[Y]. Wbij do nas na team speaka. Wszystko podam ci na pw, po rozmowie zobaczymy czy zostaniesz przyjęty. Dziś jestem dostępny do 23 a jutro od 18:30 do 23. @VetraX Odrzucam. Wydaje mi się, że jesteś juz w jakiejś grupie. @DzieńDobry aka WiejskaOwca odrzucam. @vladmimx Odrzucam. Nie potrzeba nam toxica w ekipie @Luciian Odrzucam. Toxica? Gadałem z tobą rok temu i po tym dalej sądzisz że nim jestem?myslisz ze ludzie sie nie zmieniaja? Ale ok..
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) --- Edytowane 17 Marca 2017 przez Francsk13 1
✪ Trust Opublikowano 17 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2017 1. Nick w grze: MONEK 2. Aktualny wiek: 17 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze gram 3dni, w MTA 4 lata. 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołączyć: Słyszałem, że gra u was CzarnY i Vadim grałem z nimi na innym serwerze i chcę też pograć z nimi tutaj. 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Nie byłem w żadnej grupie na fragu. 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: Mogę siedzieć do 3/4h w tygodniu i po 7 na weekend. 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Tylko tego wymagania nie spełniam "Minimum 1.5 miesiąca przegrane na serwerze". 8. Dokładanie się do opłat: Zależy ile, jeżeli kwota będzie rozsądna to tak. 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Nazywam się Maciej mam 17 lat, chodzę do technikum na profil informatyka, w MTA gram 4 lata i tylko i wyłącznie na DayZ. Znam mapę w 100%, jestem miłym i opanowanym człowiekiem. Jak umrę to nie drę mordy na cały dom, tylko podaję info teamowi i liczę na to, że ona zabije tego co zabił mnie. Pozdrawiam ~~ MONEK 2
LewuseQ Opublikowano 18 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2017 1. Nick w grze: kGGG^_^ 2. Aktualny wiek: 15 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze od roku i kilku miesięcy a w mta od 3/4 lat 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Aktywna grupa i myśle że sprawdzę się w waszych szeregach 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w Hg2 i prowokowałem się nawzajem z jednym graczem tego teamu i dostałem kicka 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 3/4 godziny 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam 8. Dokładanie się do opłat: Tak 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Alan interesuję się sportem i informatyką. W wolnym czasie lubię sobie pograć w takie gry jak mta i lol 1
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2017 @vladmimx Zostałeś przyjęty. Tsa masz.@LewuseQ Zostałeś przyjęty. Tsa masz. @✪swag (nie moge cie zaznaczyc) Również zostajesz przyjęty. Informacje dotyczące team speaka dostaniesz na pw.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 27 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2017 1. Nick w grze: M!k0 2. Aktualny wiek: 16 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: 1.5 roku i w mta 3 lata 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: bo hg2 się posypało 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: posypalo sie 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 5h 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: jestem pro 8. Dokładanie się do opłat: jak trzeba 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: lubię kabeby, szukam loszki i kocham Panią Sylwie z 1z10.
Tajny Opublikowano 27 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2017 1. Nick w grze:Tajny 2. Aktualny wiek:17 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: pare miesięcy nwm dokładnie ile ale długo 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: chce dołączyć poprostu do tej drużyny 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma:w hg2 ale się posypało 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 3-4h 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz:Spełniam 8. Dokładanie się do opłat: Możliwe 9. Opisz siebie w kilku zdaniach:Miły opanowany człowiek. Nie szukam problemów chce po prostu grupę ogarniętą z którą można pograć. Lubie sport i informatykę. Jestem spokojny i opanowany, ale można mnie wyprowadzić z równowagi. Pozdrawiam Tajny.
Micho142 Opublikowano 27 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2017 1. Nick w grze: Micho142 2. Aktualny wiek:15 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: na serwerze 1.5 roku, a w mta z 4 lata 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Szukam ogarniętej ekipy do grania 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w Hg2 lecz grupa się rozpadła 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 3-4h 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam wszystkie 8. Dokładanie się do opłat: Raczej tak 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Nazywam się Michał, mam 15 lat. Jestem osobą spokojną. Interesuje się motoryzacją. W wolnym czasie lubię sobie pograć w mta.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 24 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi