Skocz do zawartości

[KOSZ] Gang Nożowników-Rekrutacja

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Gang Nożowników

Rekrutacja: Zamknięta

Oferujemy:

★Miłą atmosferę (czasami nie :P)

★Bazę

★Ogarniętą ekipe

★Czasami nagranie na yt

★Swojego team speaka

Wymagania:

•Minimum 1.5 miesiąca przegrane na serwerze

•Przegrane w MTA 3 miesiące

•Ogarnięcie na serwerze i team speak

•Sprawny mikrofon i sluchawki

•Przynajmniej 30 fps na serwerze (chodzi o to aby grało się komfortowo)

•Aktywność

•Znajomość ortografii

•Zadowolenie z gry

•Jeśli składasz podanie do nas to nie możesz w tym czasie składać podania do innej grupy

•Podanie serialu po wstępnym przyjęciu na pw do mnie.

Podanie:

1. Nick w grze:

2. Aktualny wiek:

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA:

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć:

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma:

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze:

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz:

8. Dokładanie się do opłat:

9. Opisz siebie w kilku zdaniach:

Aby podanie było rozpatrzone należy stawić się również na naszym team speaku na kanale o nazwie "GN-rekrutacja". Do każdego komu zaakceptujemy podanie "forumowe" wyślę wiadomość z ip oraz godziną, o której będziemy dostępni aby taką rekrutacje dokończyć.

Edytowane przez Francsk13
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Nick w grze: Truth#

2. Aktualny wiek: 16 lat

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze ponad pół toku, a w MTA około 4 lata.

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Ponieważ sądzę, że ta grupa jest ogarnięta i zna się na dayz tak samo jak ja.

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w wielu grupach. Większość się rozpadła, a z niektórych odszedłem bo chwilowo nie miałem czasu na grę.

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: Od godziny do nawet 5.

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam wszystkie :)

8. Dokładanie się do opłat: Jeśli będzie trzeba, to nie widzę problemu.

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Interesuję się sportem oraz informatyką. W wolnym czasie lubię pograć w MTA. Na ogół jesteś spokojną osobą, którą ciężko wyprowadzić z równowagi.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Truth# napisał:

Na ogół jesteś spokojną osobą, którą ciężko wyprowadzić z równowagi.

Tak tak... xd

Edytowane przez Mik0DCI
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Truth#  Zostajesz przyjęty. Wyslałem ci wiadomość prywatną z ip naszego tsa i haslem.

Opublikowano

1. Nick w grze: GG,GERUSEK.

2. Aktualny wiek: 14 lat ale ogar.

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: na serwie z 6 miesięcy a w mta już 3 lata.

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: gdyż jesteście dla mnie najlepszą grupą z pośród przeze mnie wybieranych.

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: byłem i JF ale odeszłem

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: z 2 godzni max 4

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: spełniam wymagania.

8. Dokładanie się do opłat: nie

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Gerard chodze do gimnazjum i grał w piłkę nożna, vapuje.

Opublikowano

Nick w grze: Son_Dean

2. Aktualny wiek: 15

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: W mta to koło 3 lat była też przerwa gdy z MTA przerzuciłem się na lola ale po roku wróciłem znowu do MTA

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Chciałbym soróbować swoich sił w tej grupię i myślę że od was mogę się jeszcze wiele nauczyć 

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Miałem własną grupę która się rozpadła niedawno szukałem więc innej grupy i dostałem się do Legends którzy po 2 dniach mnie wyrzucili nic mi nie mówiąc

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: tak około 3h

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam wymagania

8. Dokładanie się do opłat: Jeśli była by taka potrzeba to tak

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Dominik Jestem uczniem 2 gimnazjum . Lubię grać w siatkówkę a także jeździć na rowerze. Moim hobby jest granie w MTA a szczególnie w tryb Dayz 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

@gerusek odrzucam. 

19 godzin temu, gerusek napisał:

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: spełniam wymagania.

Dnia 25.02.2017 o 14:13, Francsk13 napisał:

•Znajomość ortografii

19 godzin temu, gerusek napisał:

byłem i JF ale odeszłem

No tak średnio bym powiedział, że spełniasz.

@Son_Dean Wbij do nas na team speaka. Dziś jestem dostępny do godziny 23. Jutro od ok. 19 do 23. Po rozmowie na ts3 zostajesz przyjęty.

Edytowane przez Francsk13
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Nick w grze: VetraX

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze gram od 2016r, a w MTA gram już dobre 2 lata.

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Brak aktywności w aktualnym teamie, wydajecie mi się ogarnięci :)

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w innych grupach i odchodziłem z powodu podanego powyżej.

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 2h dziennie, ostatnio gram mniej.

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: SPEŁNIAM WYMAGANIA.

8. Dokładanie się do opłat: Tak.

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Bartek, ogarniam DayZ i dobrze strzelam ;P

Opublikowano

1.Nick w grze: Jerycho^

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: rok

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: po kilkunasto tygodniowej przerwie wróciłem na serwer i szukam zgranej ekipy

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: poprzednia ekipa się rozpadła

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 2-3 H ,jak jest  z kim grać to zawsze więcej 

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: TAK

8. Dokładanie się do opłat: TAK

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Kuba ,nienajgorzej strzelam i lubię grać na serwerze.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@VetraX odrzucam.
@Jerychooo Wbij do nas na team speaka. Wszystko podam ci na pw, po rozmowie zobaczymy czy zostaniesz przyjęty. W weekend jestem dostępny od 10 do 23.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

1. Nick w grze: Filip

2. Aktualny wiek: 14 (28.05 urodziny)

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze od sierpnia 2016 (dokładnie nie pamiętam) a w MTA chyba od 2012.

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Szukam ogarniętej, zabawnej grupy z zaje*stą ekipą do grania w DAYZ jak za dawnych czasów xd. Pamiętam jak chciałem kiedyś do was dołączyć, więc i teraz spróbuję, jak się nie uda to trudno.

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem kiedyś w Nightmares(szczerze nie pamiętam)/VTP (wywalony)/POS (odszedłem)

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: od dzisiaj (05.03) około 2/4 godzin dziennie, czasem mniej

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Raczej spełniam

8. Dokładanie się do opłat: Tak

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Na imię mam Filip, mam 14 lat za 2 miesiące 15 :3. Interesuje się informatyką,piłką nożną,grami,konsolami,po części motoryzacją. Dayz mod pokazał mi brat kilka lat temu i tak zacząłem swoją przygodę z tym właśnie modem. W MTA gram już sporo tak samo jak w GTA SA, czyli około 3/5lat (dokładnie nie pamiętam). Tyle, elo.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Filip  Wbij do nas na team speaka. Wszystko podam ci na pw, po rozmowie zobaczymy czy zostaniesz przyjęty. Sory, że tyle musiałeś czekać. W tym tygodniu jestem od 15 do 23.

Opublikowano

1. Nick w grze: V1Z4RD

2. Aktualny wiek: 14

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: W MTA gram 3lata, natomiast na serwerze fragujemy.com około rok.

4. Dlaczego właśnie do nas chcesz dołaczyć: Chciałbym dołączyć do tej organizacji, ponieważ szukam ogarniętej grupy z graczami którzy lubią się pośmiać i pograć w miłej atmosferze.

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w 2 grupach, w pierwszej nikt nie grał. W 2 natomiast grupa rozpadła się, ponieważ wszyscy się kłócili.

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: Na tygodniu zdarza się, ale na weekendzie 21h.

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz:Nie gram za często na tygodniu.

8. Dokładanie się do opłat: Czemu nie...

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Max, na codzień jestem optymistą i umiem rozluźnić atmosferę w sytuacjach kiedy jest ona napięta. Lubie wszelkie sporty i umiem rozwiązywać spory. Na serwerze znają mnie niektórzy ludzie którzy potwierdzą, iż jestem ogarniętą osobą.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@VizarD Złożyłeś podanie do kilku grup na raz, więc u nas nie masz co szukać. Odrzucam

Opublikowano

1. Nick w grze: Thizz.

2. Aktualny wiek: 16.

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: DayZ MTA 4 Lata Fragujemy.com pare miechów.

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Tak wyszło jestem bez grupy .. A szukam dobrze rozwiniętej skillowo grupy i w której się poczuję komfortowo.

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w LG dlaczego mnie nie ma to nie jest rozmowa na forum..

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 3,4 h.

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam wszystkie.

8. Dokładanie się do opłat: Mogę.

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Jakub mam 16 lat i interesują mnie militaria oraz ASG. Lubię grać w gry Post-Apokaliptyczne.

Opublikowano

1. Nick w grze:Czarn[Y].

2. Aktualny wiek:15

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze gram dopiero 2 miesiące gdyż dostałem unbana, w MTA gram z 4 lata.

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć:Ponieważ od dłuższego czasu gram sam na serwerze i znudziła mi się taka gra więc postanowiłem poszukać sobie ekipy z którą mogę pograć.

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma:Zostałem wyrzucony z powodu braku aktywności na serwerze.

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 2-3h

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz:Spełniam wszystkie.

8. Dokładanie się do opłat:Gdy będzie trzeba się dołożyć to nie widzę problemu.

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Kilka zdań mogę opowiedzieć o sobie na tsie ???

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Nick w grze: VetraX

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze gram od 2016r, a w MTA gram już dobre 2 lata.

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Chciałbym do Was dołączyć, iż nie mam z kim pograć w wolnym czasie. Wydaje mi się, że jesteście ogarniętą grupę, dlatego Was wybrałem.

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w innych grupach, odłączałem od nich z powodu braku aktywności drużyny.

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 2h dziennie, ostatnio gram mniej.

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam wymagania.

8. Dokładanie się do opłat: Tak

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Bartek, lubię grać w nogę, mam doświadczenie w grach typu MTA DayZ. Dodam, że mam orzełka w CS'ie :D:D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

1. Nick w grze: WiejskaOwca

2. Aktualny wiek: 14 lat

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze gram 2 miesiące,lecz w mta rok

4. Dlaczego właśnie do nas chcesz dołączyć:Ponieważ, sądzę że jesteście ogarnięci

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma:Nie byłem w innych grupach: Nie byłem w innej grupie

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: od 3 do 4 godzin

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam Wymagania

8. Dokładanie się do opłat:Tak

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Mateusz. Lubię grać w wolnym czasie w gry komputerowe.Interesuje się sportem

Opublikowano

Podanie:

1. Nick w grze:VaDiM

2. Aktualny wiek:15

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA:na serwerze ponad rok z przerwą, a w mta od 1.3

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć:Gdyż szukam ogarniętego teamu oraz mój team się rozpadł.

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma:Byłem w TDP- rozpadło się, Nightmares- lecz dostałem bana i zostałem wyrzucony, raGe- w sumie można powiedzieć że wyszedłem ponieważ połowa grupy nie grała.

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze:1-2h, zależy od tego co robię w danym dniu.

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz:Wszystkie spełniam.

8. Dokładanie się do opłat:Jeżeli będzie trzeba to coś wyskrobię.

9. Opisz siebie w kilku zdaniach:

Mam na imię Szymon mam 15 lat chodzę do 3 klasy gimnazjum, interesuje się motoryzacją i komputerami. W gry gram od małego a w gta sa gdzieś ponad 7 lat.

Opublikowano

1. Nick w grze:Luciian

2. Aktualny wiek:16

3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: na serwerze około 2-3 miechów, ostatnio miałem dość dużą przerwę ;  zaś na MTA jakieś 3 lata.

4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołączyć: Jakoś nie lubię grać sam a, że na Was trafiłem postanowiłem, że sobie do Was napiszę podanie. ;)

5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Kiedyś miałem swoją grupę, aczkolwiek rozpadła się ona przez moją aktywność, która była minimalna.

6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: zależy, ale jakoś 5-7h

7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam.

8. Dokładanie się do opłat: Zależy od sytuacji.

9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Dobra, to tak ; Nazywam się Mateusz, mam 16 lat - jestem osobą spokojną, nie raz wybuchową aczkolwiek zależy to od danej sytuacji. - Nie lubię się zbytnio jakoś opisywać, myślę, że tyle wystarczy - a jak coś jeszcze będziecie chcieli to PW, bądź komentarz, a postaram się uzupełnić lukę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności