Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Gang Nożowników Rekrutacja: Zamknięta Oferujemy: ★Miłą atmosferę (czasami nie :P) ★Bazę ★Ogarniętą ekipe ★Czasami nagranie na yt ★Swojego team speaka Wymagania: •Minimum 1.5 miesiąca przegrane na serwerze •Przegrane w MTA 3 miesiące •Ogarnięcie na serwerze i team speak •Sprawny mikrofon i sluchawki •Przynajmniej 30 fps na serwerze (chodzi o to aby grało się komfortowo) •Aktywność •Znajomość ortografii •Zadowolenie z gry •Jeśli składasz podanie do nas to nie możesz w tym czasie składać podania do innej grupy •Podanie serialu po wstępnym przyjęciu na pw do mnie. Podanie: 1. Nick w grze: 2. Aktualny wiek: 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: 8. Dokładanie się do opłat: 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Aby podanie było rozpatrzone należy stawić się również na naszym team speaku na kanale o nazwie "GN-rekrutacja". Do każdego komu zaakceptujemy podanie "forumowe" wyślę wiadomość z ip oraz godziną, o której będziemy dostępni aby taką rekrutacje dokończyć. Edytowane 21 Marca 2017 przez Francsk13 1
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 25 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2017 1. Nick w grze: Truth# 2. Aktualny wiek: 16 lat 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze ponad pół toku, a w MTA około 4 lata. 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Ponieważ sądzę, że ta grupa jest ogarnięta i zna się na dayz tak samo jak ja. 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w wielu grupach. Większość się rozpadła, a z niektórych odszedłem bo chwilowo nie miałem czasu na grę. 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: Od godziny do nawet 5. 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam wszystkie 8. Dokładanie się do opłat: Jeśli będzie trzeba, to nie widzę problemu. 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Interesuję się sportem oraz informatyką. W wolnym czasie lubię pograć w MTA. Na ogół jesteś spokojną osobą, którą ciężko wyprowadzić z równowagi.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Godzinę temu, Truth# napisał: Na ogół jesteś spokojną osobą, którą ciężko wyprowadzić z równowagi. Tak tak... xd Edytowane 25 Lutego 2017 przez Mik0DCI 1
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2017 @Truth# Zostajesz przyjęty. Wyslałem ci wiadomość prywatną z ip naszego tsa i haslem.
gerusek Opublikowano 26 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2017 1. Nick w grze: GG,GERUSEK. 2. Aktualny wiek: 14 lat ale ogar. 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: na serwie z 6 miesięcy a w mta już 3 lata. 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: gdyż jesteście dla mnie najlepszą grupą z pośród przeze mnie wybieranych. 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: byłem i JF ale odeszłem 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: z 2 godzni max 4 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: spełniam wymagania. 8. Dokładanie się do opłat: nie 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Gerard chodze do gimnazjum i grał w piłkę nożna, vapuje.
Son_Dean Opublikowano 27 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2017 Nick w grze: Son_Dean 2. Aktualny wiek: 15 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: W mta to koło 3 lat była też przerwa gdy z MTA przerzuciłem się na lola ale po roku wróciłem znowu do MTA 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Chciałbym soróbować swoich sił w tej grupię i myślę że od was mogę się jeszcze wiele nauczyć 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Miałem własną grupę która się rozpadła niedawno szukałem więc innej grupy i dostałem się do Legends którzy po 2 dniach mnie wyrzucili nic mi nie mówiąc 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: tak około 3h 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam wymagania 8. Dokładanie się do opłat: Jeśli była by taka potrzeba to tak 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Dominik Jestem uczniem 2 gimnazjum . Lubię grać w siatkówkę a także jeździć na rowerze. Moim hobby jest granie w MTA a szczególnie w tryb Dayz
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) @gerusek odrzucam. 19 godzin temu, gerusek napisał: 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: spełniam wymagania. Dnia 25.02.2017 o 14:13, Francsk13 napisał: •Znajomość ortografii 19 godzin temu, gerusek napisał: byłem i JF ale odeszłem No tak średnio bym powiedział, że spełniasz. @Son_Dean Wbij do nas na team speaka. Dziś jestem dostępny do godziny 23. Jutro od ok. 19 do 23. Po rozmowie na ts3 zostajesz przyjęty. Edytowane 27 Lutego 2017 przez Francsk13
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 28 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2017 1. Nick w grze: VetraX 2. Aktualny wiek: 15 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze gram od 2016r, a w MTA gram już dobre 2 lata. 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Brak aktywności w aktualnym teamie, wydajecie mi się ogarnięci 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w innych grupach i odchodziłem z powodu podanego powyżej. 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 2h dziennie, ostatnio gram mniej. 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: SPEŁNIAM WYMAGANIA. 8. Dokładanie się do opłat: Tak. 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Bartek, ogarniam DayZ i dobrze strzelam ;P
Jerychoo Opublikowano 3 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2017 1.Nick w grze: Jerycho^ 2. Aktualny wiek: 15 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: rok 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: po kilkunasto tygodniowej przerwie wróciłem na serwer i szukam zgranej ekipy 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: poprzednia ekipa się rozpadła 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 2-3 H ,jak jest z kim grać to zawsze więcej 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: TAK 8. Dokładanie się do opłat: TAK 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Kuba ,nienajgorzej strzelam i lubię grać na serwerze.
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2017 @VetraX odrzucam.@Jerychooo Wbij do nas na team speaka. Wszystko podam ci na pw, po rozmowie zobaczymy czy zostaniesz przyjęty. W weekend jestem dostępny od 10 do 23. 1
Filip Opublikowano 5 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2017 1. Nick w grze: Filip 2. Aktualny wiek: 14 (28.05 urodziny) 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze od sierpnia 2016 (dokładnie nie pamiętam) a w MTA chyba od 2012. 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Szukam ogarniętej, zabawnej grupy z zaje*stą ekipą do grania w DAYZ jak za dawnych czasów xd. Pamiętam jak chciałem kiedyś do was dołączyć, więc i teraz spróbuję, jak się nie uda to trudno. 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem kiedyś w Nightmares(szczerze nie pamiętam)/VTP (wywalony)/POS (odszedłem) 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: od dzisiaj (05.03) około 2/4 godzin dziennie, czasem mniej 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Raczej spełniam 8. Dokładanie się do opłat: Tak 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Na imię mam Filip, mam 14 lat za 2 miesiące 15 :3. Interesuje się informatyką,piłką nożną,grami,konsolami,po części motoryzacją. Dayz mod pokazał mi brat kilka lat temu i tak zacząłem swoją przygodę z tym właśnie modem. W MTA gram już sporo tak samo jak w GTA SA, czyli około 3/5lat (dokładnie nie pamiętam). Tyle, elo.
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2017 @Filip Wbij do nas na team speaka. Wszystko podam ci na pw, po rozmowie zobaczymy czy zostaniesz przyjęty. Sory, że tyle musiałeś czekać. W tym tygodniu jestem od 15 do 23.
VizarD Opublikowano 10 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2017 1. Nick w grze: V1Z4RD 2. Aktualny wiek: 14 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: W MTA gram 3lata, natomiast na serwerze fragujemy.com około rok. 4. Dlaczego właśnie do nas chcesz dołaczyć: Chciałbym dołączyć do tej organizacji, ponieważ szukam ogarniętej grupy z graczami którzy lubią się pośmiać i pograć w miłej atmosferze. 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w 2 grupach, w pierwszej nikt nie grał. W 2 natomiast grupa rozpadła się, ponieważ wszyscy się kłócili. 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: Na tygodniu zdarza się, ale na weekendzie 21h. 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz:Nie gram za często na tygodniu. 8. Dokładanie się do opłat: Czemu nie... 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Max, na codzień jestem optymistą i umiem rozluźnić atmosferę w sytuacjach kiedy jest ona napięta. Lubie wszelkie sporty i umiem rozwiązywać spory. Na serwerze znają mnie niektórzy ludzie którzy potwierdzą, iż jestem ogarniętą osobą.
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2017 @VizarD Złożyłeś podanie do kilku grup na raz, więc u nas nie masz co szukać. Odrzucam
thizz Opublikowano 11 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2017 1. Nick w grze: Thizz. 2. Aktualny wiek: 16. 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: DayZ MTA 4 Lata Fragujemy.com pare miechów. 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Tak wyszło jestem bez grupy .. A szukam dobrze rozwiniętej skillowo grupy i w której się poczuję komfortowo. 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w LG dlaczego mnie nie ma to nie jest rozmowa na forum.. 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 3,4 h. 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam wszystkie. 8. Dokładanie się do opłat: Mogę. 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Jakub mam 16 lat i interesują mnie militaria oraz ASG. Lubię grać w gry Post-Apokaliptyczne.
Czarn[Y]. Opublikowano 11 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2017 1. Nick w grze:Czarn[Y]. 2. Aktualny wiek:15 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze gram dopiero 2 miesiące gdyż dostałem unbana, w MTA gram z 4 lata. 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć:Ponieważ od dłuższego czasu gram sam na serwerze i znudziła mi się taka gra więc postanowiłem poszukać sobie ekipy z którą mogę pograć. 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma:Zostałem wyrzucony z powodu braku aktywności na serwerze. 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 2-3h 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz:Spełniam wszystkie. 8. Dokładanie się do opłat:Gdy będzie trzeba się dołożyć to nie widzę problemu. 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Kilka zdań mogę opowiedzieć o sobie na tsie ???
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 11 Marca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2017 1. Nick w grze: VetraX 2. Aktualny wiek: 15 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze gram od 2016r, a w MTA gram już dobre 2 lata. 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć: Chciałbym do Was dołączyć, iż nie mam z kim pograć w wolnym czasie. Wydaje mi się, że jesteście ogarniętą grupę, dlatego Was wybrałem. 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Byłem w innych grupach, odłączałem od nich z powodu braku aktywności drużyny. 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: 2h dziennie, ostatnio gram mniej. 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam wymagania. 8. Dokładanie się do opłat: Tak 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Bartek, lubię grać w nogę, mam doświadczenie w grach typu MTA DayZ. Dodam, że mam orzełka w CS'ie 1
DzieńDobry Opublikowano 12 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2017 1. Nick w grze: WiejskaOwca 2. Aktualny wiek: 14 lat 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: Na serwerze gram 2 miesiące,lecz w mta rok 4. Dlaczego właśnie do nas chcesz dołączyć:Ponieważ, sądzę że jesteście ogarnięci 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma:Nie byłem w innych grupach: Nie byłem w innej grupie 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: od 3 do 4 godzin 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam Wymagania 8. Dokładanie się do opłat:Tak 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Mateusz. Lubię grać w wolnym czasie w gry komputerowe.Interesuje się sportem
VaDiMx Opublikowano 12 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2017 Podanie: 1. Nick w grze:VaDiM 2. Aktualny wiek:15 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA:na serwerze ponad rok z przerwą, a w mta od 1.3 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołaczyć:Gdyż szukam ogarniętego teamu oraz mój team się rozpadł. 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma:Byłem w TDP- rozpadło się, Nightmares- lecz dostałem bana i zostałem wyrzucony, raGe- w sumie można powiedzieć że wyszedłem ponieważ połowa grupy nie grała. 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze:1-2h, zależy od tego co robię w danym dniu. 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz:Wszystkie spełniam. 8. Dokładanie się do opłat:Jeżeli będzie trzeba to coś wyskrobię. 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Szymon mam 15 lat chodzę do 3 klasy gimnazjum, interesuje się motoryzacją i komputerami. W gry gram od małego a w gta sa gdzieś ponad 7 lat.
Luciian Opublikowano 13 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2017 1. Nick w grze:Luciian 2. Aktualny wiek:16 3. Ile czasu grasz już na serwerze i w MTA: na serwerze około 2-3 miechów, ostatnio miałem dość dużą przerwę ; zaś na MTA jakieś 3 lata. 4. Dlaczego własnie do nas chcesz dołączyć: Jakoś nie lubię grać sam a, że na Was trafiłem postanowiłem, że sobie do Was napiszę podanie. 5.Czy byłeś w innej grupie, jeśli tak to dlaczego cie w niej nie ma: Kiedyś miałem swoją grupę, aczkolwiek rozpadła się ona przez moją aktywność, która była minimalna. 6. Ile dziennie spędzasz na serwerze: zależy, ale jakoś 5-7h 7. Czy spełniasz wymagania, jeśli nie wszystkie to napisz jakich nie spełniasz: Spełniam. 8. Dokładanie się do opłat: Zależy od sytuacji. 9. Opisz siebie w kilku zdaniach: Dobra, to tak ; Nazywam się Mateusz, mam 16 lat - jestem osobą spokojną, nie raz wybuchową aczkolwiek zależy to od danej sytuacji. - Nie lubię się zbytnio jakoś opisywać, myślę, że tyle wystarczy - a jak coś jeszcze będziecie chcieli to PW, bądź komentarz, a postaram się uzupełnić lukę.
Rekomendowane odpowiedzi