Czarn[Y]. Opublikowano 12 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) --- Edytowane 13 Lutego 2017 przez Czarn[Y].
kowal0399 Opublikowano 12 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2017 Bo jestem dobrym trolem Ale nikomu krzywdy nie zrobiłem przecież a wiele osób się po tym na pewno uśmiechnęło
Lumcia Gumcia Opublikowano 12 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Czarn[Y]. napisał: Przepraszam że się wtrącam ale karę i tak masz krótką za takiego trolla. Nesty bądź inny członek z ekipy na pewno by Ci wlepil na dłużej. Moim zdaniem powinieneś odczekać tą karę gdyż przez Twojego trolla nabrało się wiele osób. Jak ty możesz oceniać na jaką karę ktoś zasługuje? Skąd wiesz, że inny admin/moderator dałby dłuższą karę? Po co się w ogóle wtracasz w sprawę, która cię kompletnie nie dotyczy? To, że może macie żal o zwinięte namioty przez jedną osobę, która jest u nas (widocznie tak zaszliscie mu za skórę), nie upoważnia cię teraz do krytykowania naszej grupy i graczy którzy są w naszej grupie. Kara jest zasłużona, Kowal to śmieszek, chciał się pobawić to teraz za to płaci, a prośba o skrócenie bana przecież nie jest zabroniona, nikt nie zabrania nigdy komuś pisania prośby o skrócenie bana. PS. Pamiętaj Czarny, że jesteś tak samo jak ja po UB, a słyszałem że już coś tam psociles na serwerze. Edytowane 12 Lutego 2017 przez Lumcia Gumcia 1
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 13 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2017 Jestem za skróceniem bana. Chyba za jednorazowy wybryk można odpuścić, czyż nie ?
Rekomendowane odpowiedzi