BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 12 Lutego 2017 BOT Opublikowano 12 Lutego 2017 W dniu 12.02.2017 21:35 użytkownik zolnierz otrzymał ostrzeżenie od x_warrior. Ostrzeżenie nadane za ten post. Typ ostrzeżenia: Spam Ilość punktów karnych: 1 ( nigdy nie wygasa ) Notatka administracyjna: Nie dodano notatki. Notatka do użytkownika: Nie dodano notatki. Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 14 Maja 2017 Autor BOT Opublikowano 14 Maja 2017 W dniu 14.05.2017 08:02 użytkownik zolnierz otrzymał ostrzeżenie od aaPSIKPL. Ostrzeżenie nadane za ten profile. Typ ostrzeżenia: Stosowanie niewłaściwego języka Ilość punktów karnych: 1 ( wygasa 14.05.2018 06:01 ) Notatka administracyjna: Słuchaj kretynie jebany! Ja byłem zbanowany na 3 dni i ten ban już dawno minął, więc nie pierdol, że gram na aktywnym i pokaż kogo obrażałem podczas gry? Gnojku pierdlony, ty mnie kiedyś wyzywałeś od świń to już nie była obraza co? Ale teraz jak napisałem, że się podłożyłeś bocie to się poczułeś urażony? Lecz kompleksy gdzie indziej ale nie na serwerze... chyba nie trzeba komentować Notatka do użytkownika: Słuchaj kretynie jebany! Ja byłem zbanowany na 3 dni i ten ban już dawno minął, więc nie pierdol, że gram na aktywnym i pokaż kogo obrażałem podczas gry? Gnojku pierdlony, ty mnie kiedyś wyzywałeś od świń to już nie była obraza co? Ale teraz jak napisałem, że się podłożyłeś bocie to się poczułeś urażony? Lecz kompleksy gdzie indziej ale nie na serwerze... Za to piękne słownictwo Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 14 Maja 2017 Autor BOT Opublikowano 14 Maja 2017 W dniu 14.05.2017 08:09 użytkownik zolnierz otrzymał ostrzeżenie od aaPSIKPL. Ostrzeżenie nadane za ten post. Typ ostrzeżenia: Stosowanie niewłaściwego języka Ilość punktów karnych: 3 ( wygasa 14.05.2018 06:07 )- Moderowanie publikowanej zawartości: na czas nieokreślony Notatka administracyjna: Za piękne słowa Notatka do użytkownika: Radzę ogarnąć słownictwo , wszystkich wyzywasz. Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 19 Maja 2017 Autor BOT Opublikowano 19 Maja 2017 W dniu 20.05.2017 01:19 użytkownik zolnierz otrzymał ostrzeżenie od x_warrior. Ostrzeżenie nadane za ten profile. Typ ostrzeżenia: Stosowanie niewłaściwego języka Ilość punktów karnych: 3 ( wygasa 19.05.2018 23:17 )- Moderowanie publikowanej zawartości: do 27.05.2017 00:00 - Ograniczenie do publikowania treści: do27.05.2017 00:00 Notatka administracyjna: Nie dodano notatki. Notatka do użytkownika: Opanuj emocje i nie obrażaj. Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi