LirykaPolityka Opublikowano 5 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 Cześć i czołem! W tym poradniku pokaże wam modyfikację, która w mojej opinii poprawia komfort gry i dobrze wygląda. Tym modem jest SWEETFX. Co to takiego? SWEETFX to modyfikacja poprawiająca widoczność na mapie i podkreślająca kolor CS'a. Spokoojnie, nie grozi za to VAC . Jednakże, są wyjątki gdzie można tej modyfikacji używać: -ESEA -ESL JAK ZAINSTALOWAĆ? -Wchodzimy na stronę: http://gamebanana.com/gamefiles/download/3415 , -Pobieramy "paczuszkę" , -Przechodzimy do folderu z grą steam/steamapps/common/Counter Strike Global Offensive -Rozpakuj zawartość w tymże folderze -Wejdź do gry opcje wideo/Multisampling Anti-Aliasing MODE daj na None -Enjoy PS. Aby wyłączyć SWEETFX wystarczy Multisampling Anti-Aliasing MODE na dowolną wartość. W razie wątpliwości na podanej stronce jest wszystko wyjaśnione co i jak. Mam nadzieje, że poradnik był przydatny. W razie czego tworzę kolejny poradnik, który też ma charakter >kosmetyczny<. 1
aDR Opublikowano 5 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Mam taki problem. Ściągnąłem to, wrzuciłem te pliki tam gdzie trzeba i gdy odpalam CS, włącza się lecz po chwili (5-7 sec) wyrzuca mnie do pulpitu i zamyka się automatycznie CS. Wiecie jak to naprawić ??!! Edytowane 5 Lutego 2017 przez mlOdyy.
LirykaPolityka Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 @mlOdyy. spróbuj spójność plików. Mi weszło od razu ;P
R2EZN1K Opublikowano 5 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 3 godziny temu, mlOdyy. napisał: Mam taki problem. Ściągnąłem to, wrzuciłem te pliki tam gdzie trzeba i gdy odpalam CS, włącza się lecz po chwili (5-7 sec) wyrzuca mnie do pulpitu i zamyka się automatycznie CS. Wiecie jak to naprawić ??!! Wklej po prostu te pliki, które masz w paczce w miejsce docelowe. Używam tego od dawna, wgrywałem na kilku komputerach i nie było żadnego problemu. Całkiem możliwe, że coś ominąłeś.
aDR Opublikowano 5 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 Sprawdziłem spójność plików, wylogowałem się ze steam po czym zalogowałem się od razu i wszystko pięknie działa
_Patrykoo_ Opublikowano 28 Czerwca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi