Kucin97 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Serwer: CODNick podczas gry: ViRu[$]Nick admina podczas gry: paviPowód bana: wyzywanie cos od siebie: Witam. Niestety przyszło mi ponownie pisać tu posta na nieprzyjemne tematy. Kilka godzin temu grałem na waszym COD'zie i powiedziałem do kolegi, że jest "burakiem" za co dostałem kicka (nie uważam, że to jest dostateczny powód na kicka no ale rozumiem) po czym zdenerwowałem się i przyznam wyzwałem admina. Następnie dostałem bana na godzine, więc stwierdziłem, że ide na siłownie ochłonąć a po powrocie znowu będę się cieszyć grą na waszym serwerze. Po czym patrze a data wygaśnięcia bana jest za miesiąc z powodem "ponowne obrażanie admina po banie". Nie przypominam sobie takiej sytuacji, a wręcz to było nie możliwe gdyż jak wcześniej wspomniałem nie było mnie nawet w domu. Proszę o usunięcie bana lub o jego skrócenie pozdrawiam.Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Odwolac sie mozesz na forum: Fragujemy.com ||| -------------------------------------[FB] ||| Nick admina: pavi ||| Nick zbanowany: ViRu[$] ||| IP: 193.105.35.158 ||| STEAM_ID: STEAM_0:0:37822073 ||| Powod bana: dodatkowa obraza po banie ||| Dlugosc: 4 weeks and 2 days ||| Mapa: cs_italy ||| -------------------------------------[FB] Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Kucin97
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ty żarty sobie robisz? Obrażałeś niejednokrotnie kilku graczy (nie chodzi tu tylko o obrazy na mapie na której dostałeś bana ale też o te wcześniejsze) i w końcu dostałeś kicka po czym wróciłeś i obrażałeś mnie. Dostałeś bana na tydzień, ale jak zobaczyłeś że dostaniesz bana to już na całego sobie poleciałeś z przekleństwami w moją stronę (wszyscy co byli na serwerze słyszeli to), tak więc przedłużyłem ci bana z tygodnia na miesiąc, masz czas na ochłonięcie...
Kucin97 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Moim zdaniem to ty sobie żartujesz, że dajesz bana na miesiąc. Tydzień to MAX co możesz dać. Odp: poczekam na wypowiedzi innych Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Kucin97
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ja nie żartuję, za to co powiedziałeś to należy ci się @edit Grając na naszym serwerze powinieneś znać regulamin, a nie się mądrzyć.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Akurat nie byłem w takim momencie tylko widziałem ze dostałeś bana. A więc nie pierwszy raz cie widziałem na serwie kultury to masz zerowa. Tydzień bana na pewno byś wrócił i zrobiłby to samo najlepiej xi to zrobi ten miesiąc i może zmadrzejesz jak najbardziej słuszny ban. I przemysl swoje zachowanie. Dziękuję i pozdrawiam.
Kucin97 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Wybacz kelek ale nie masz zadnego dowodu na to a na serwerze to ja cie kilka razy mzoe widziałem. Dziwi mnie to bo nawet nie zamieniłem z tobą nawet zdania. Ale co się dziwic admin zawsze będzie popierał admina Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Kucin97
Zasłużony Fragowicz Mika ;) Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Akurat ja byłam przy kicku, jak i banie, za twoje zachowanie ban jak najbardziej sluszny.
Kucin97 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 W takim razie dziękuję. Czas poszukać nowej serwerowni. temat do zamknięcia żegnam
Virus. Opublikowano 13 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jeśli byś wyraził trochę skruchy i przyznał, że źle zrobiles to pewnie ban byłby skrócony do tygodnia. Ale skoro świadkowie słyszeli, że brak Ci kultury to ban zostaje. A jeśli chcesz trzymać się tego co napisałeś to życzę Ci powodzenia.
Virus. Opublikowano 13 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi