Skocz do zawartości

[KOSZ] [ODRZUCONE] Odwołanie - ViRuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Serwer: COD
Nick podczas gry:  ViRu[$]
Nick admina podczas gry: pavi
Powód bana: wyzywanie

cos od siebie: Witam. Niestety przyszło mi ponownie pisać tu posta na nieprzyjemne tematy.  Kilka godzin temu grałem na waszym COD'zie i powiedziałem do kolegi, że jest "burakiem" za co dostałem kicka (nie uważam, że to jest dostateczny powód na kicka no ale rozumiem) po czym zdenerwowałem się i przyznam wyzwałem admina. Następnie dostałem bana na godzine, więc stwierdziłem, że ide na siłownie ochłonąć a po powrocie znowu będę się cieszyć grą na waszym serwerze. Po czym patrze a data wygaśnięcia bana jest za miesiąc z powodem "ponowne obrażanie admina po banie". Nie przypominam sobie takiej sytuacji, a wręcz to było nie możliwe gdyż jak wcześniej wspomniałem nie było mnie nawet w domu. Proszę o usunięcie bana lub o jego skrócenie pozdrawiam.
Wydruk z konsoli
[FB]-------------------------------------[FB]
||| Zostales zbanowany na serwerze!
||| Odwolac sie mozesz na forum: Fragujemy.com
||| -------------------------------------[FB]
||| Nick admina: pavi
||| Nick zbanowany: ViRu[$]
||| IP: 193.105.35.158
||| STEAM_ID: STEAM_0:0:37822073
||| Powod bana: dodatkowa obraza po banie
||| Dlugosc: 4 weeks and 2 days
||| Mapa: cs_italy
||| -------------------------------------[FB]

Edytowane przez Kucin97
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ty żarty sobie robisz? Obrażałeś niejednokrotnie kilku graczy  (nie chodzi tu tylko o obrazy na mapie na której dostałeś bana ale też o te wcześniejsze) i w końcu  dostałeś kicka po czym wróciłeś i obrażałeś mnie. Dostałeś bana na tydzień, ale jak zobaczyłeś że dostaniesz bana to już na całego sobie poleciałeś z przekleństwami w moją stronę (wszyscy co byli na serwerze słyszeli to), tak więc przedłużyłem ci bana z tygodnia na miesiąc, masz czas na ochłonięcie...

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem to ty sobie żartujesz, że dajesz bana na miesiąc. Tydzień to MAX co możesz dać. ;))

Odp: poczekam na wypowiedzi innych ;)

Edytowane przez Kucin97
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja nie żartuję, za to co powiedziałeś to należy ci się

@edit

Grając na naszym serwerze powinieneś znać regulamin, a nie się mądrzyć.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Akurat nie byłem w takim momencie tylko widziałem ze dostałeś bana. A więc nie pierwszy raz cie widziałem na serwie kultury to masz zerowa. Tydzień bana na pewno byś wrócił i zrobiłby to samo najlepiej xi to zrobi ten miesiąc i może zmadrzejesz jak najbardziej słuszny ban. I przemysl swoje zachowanie. Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Wybacz kelek ale nie masz zadnego dowodu na to a na serwerze to ja cie kilka razy mzoe widziałem. Dziwi mnie to bo nawet nie zamieniłem z tobą nawet zdania. Ale co się dziwic admin zawsze będzie popierał admina  ;)

Edytowane przez Kucin97
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Akurat ja byłam przy kicku, jak i banie, za twoje zachowanie ban jak najbardziej sluszny.

Opublikowano

Jeśli byś wyraził trochę skruchy i przyznał, że źle zrobiles to pewnie ban byłby skrócony do tygodnia. Ale skoro świadkowie słyszeli, że brak Ci kultury to ban zostaje. A jeśli chcesz trzymać się tego co napisałeś to życzę Ci powodzenia.

Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności