Zireseth Opublikowano 13 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Witaj, skoro już tutaj jesteś to przeczytaj co pisze niżej, zanim wypowiesz się w temacie Rekrutacja jest aktywna do odwołania! Może nastąpić lekkie nagięcie zasad jeśli zajdzie taka potrzeba. Podania proszę pisać zwięźle =============================================================================================================================== Czego my oczekujemy od Ciebie ? 1. Wiek 15+ 2. Obecności. 3. Posiadania TS3. 4. Nienagannej reputacji. 5. Obeznania w DayZ. 6. Nie należenia do żadnej grupy w trakcie składania podania. 7. Umiejętności wysławiania się ( tu mam na myśli nazywanie rzeczy po imieniu, dla przykładu powiedzenie gdzie ktoś się znajduje ) . =============================================================================================================================== Co oferujemy ? 1. Przyjazna atmosfera. 2. Zawsze ktoś gra. 3. Baza w dobrym miejscu. 4. Przedmioty i auta. 5. Obecność w na eventach, resetach. 6. Czego dusza zapragnie. =============================================================================================================================== Wzór podania: 1. Nick z gry: 2. Wiek: 3. Staż na DayZ: 4. Staż na Fragujemy: 5. Znajomość serwera 1/10 ( mapa, spawny, respy plane, respy aut, bazy ): 6. Jesteś kierowcą 1/10: 7. Jesteś pilotem 1/10: 8. Jesteś strzelcem 1/10: 9. Ilość czasu poświęcasz dziennie/tygodniowo: 10. Wcześniejsze grupy ( powód odejścia ): 11. Czy posiadasz TS3 i mikrofon ( sprawny ): 12. Czy jesteś w stanie dołożyć się do ewentualnych opłat: 13. Krótko opisz siebie: Po przyjęciu zostanie Ci zadane jeszcze kilka drobnych pytań na serwerowym ts3 Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Zireseth 1
PussyDestoyer Opublikowano 13 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) 1. PussyDestroyer 2. 16 3. 2 lata 4. Prawie rok 5. Znam dobrze respy Plana, aut, mape, spawny, 6. Kierowca 8/10 7. 10/10 8. 8/10 9. Weekend 10. CHUJE-ChoraUmysłowoJednostkaElitarna (Przerwa od gry) 11. Posiadam TS3 z działającym mikro 12. Jak nie jak tak 13. Najlepszy Edytowane 13 Stycznia 2017 przez PussyDestoyer
Zireseth Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 @PussyDestoyer Przyjęte
XricE Opublikowano 18 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2017 1. Nick z gry: XricE 2. Wiek: 15 3. Staż na DayZ: 9 miesięcy. 4. Staż na Fragujemy: Krótko ok. 1 tyg. ale dużo grałem na innych dayz. 5. Znajomość serwera 1/10 ( mapa, spawny, respy plane, respy aut, bazy ): 7/10 6. Jesteś kierowcą 1/10: 9/10 7. Jesteś pilotem 1/10: 7/10 8. Jesteś strzelcem 1/10: 8/10 9. Ilość czasu poświęcasz dziennie/tygodniowo: Codziennie. 1h - 3h 10. Wcześniejsze grupy ( powód odejścia ): Nie miałem wcześniej żadnych grup. 11. Czy posiadasz TS3 i mikrofon ( sprawny ): Posiadam Ts3 i sprawny mikrofon. 12. Czy jesteś w stanie dołożyć się do ewentualnych opłat: Jeśli sytuacja będzie tego potrzebować to oczywiście. 13. Krótko opisz siebie: Jestem Kamil, w Mta gram już od ok. 2 lat. A także gram w takie gry jak Fifa, Cs, Gta V oraz San Andreas. Moimi zainteresowaniami jest Sport oraz elektronika/informatyka itd. Jestem w miarę ogarnięty, czasem potrafię się zdenerwować ale panuje nad tym. Lubię spędzać czas grając w Mta, a najbardziej na serwerach typu Dayz, choć gram czasami na serwerach Rpg.
BeQu Opublikowano 18 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2017 1. Nick z gry: BeQu 2. Wiek: 15 3. Staż na DayZ: 7 miesięcy (grałem na innych serwach) 4. Staż na Fragujemy: 1 tydz 5. Znajomość serwera 1/10 ( mapa, spawny, respy plane, respy aut, bazy ): 9/10 6. Jesteś kierowcą 1/10: 10/10 7. Jesteś pilotem 1/10: 9/10 8. Jesteś strzelcem 1/10: 9/10 9. Ilość czasu poświęcasz dziennie/tygodniowo: 5/30 10. Wcześniejsze grupy ( powód odejścia ): Żadne 11. Czy posiadasz TS3 i mikrofon ( sprawny ): Tak 12. Czy jesteś w stanie dołożyć się do ewentualnych opłat: Jak będę miał coś przy sobie to mogę się dorzucić. 13. Krótko opisz siebie: Witam, jestem Bartek mam 15 lat, pochodzę z rodzimej mi wioski Kielnarowa, leży ona na Podkarpaciu, chodzę do 3 klasy Gimnazjum. Interesuję się E-sportem, sportem a w szczególności piłką nożną. Moimi ulubionymi typami gier są RPG i Strzelanki, typu MTA, CS:GO, Battlefield 4 i tym podobne. W MTA gram od 2 lat i myślę że pojęcie mapy mam już zakodowane w głowie na zawsze, znam dużo miejsc typowych dla MTA. Umiem dobrze jeździć oraz latać pojazdami różnego typu. Umiem także dobrze strzelać z każdego rodzaju broni. Jestem człowiekiem miłym i nie dre ryja jak typowe 7-latki gdy ktoś strzeli mi perfekcyjnego headshota z 2m. Myślę że łatwo nawiązuję relacje z drugą osobą i myślę że zaaklimatyzować mi tu nie będzie trudno oraz że lider i ja będziemy razem robili dobrą robotę. Myślę że możecie mnie przyjąć gdyż nie porzucę tego gangu tak szybko jak niektórzy, tylko będę tu siedział i nas reprezentował na serwerze.
Zireseth Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2017 @XricE @BeQu Z chęcią bym was przyjął ale wszystko zostało odwołane, a temat jest do usunięcia.
Rekomendowane odpowiedzi