Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cześć!
Chciałbym zapytać każdego komu uda się odnaleźć ten temat czy miał kiedykolwiek w swoim życiu do czynienia z tą grą?
A może grasz aktualnie na jakimś serwerze w wybranym dodatku gry?
indeks.jpg
Ja obecnie jestem nad wyborem Mists of Pandaria czy Warlord of Draenor? - i szczerze nie wiem który wybrać. A może macie inny dodatek na którym gracie.
Podzielcie się ze mną informacjami!
ind12eks.jpg

I tutaj kolejne pytanie od was. Może jest jakaś osoba, która chciałaby wspólnie zacząć coś pykać ?
Znaleźlibyśmy jakiś serwer i może małą grupką udałoby się fajnie spędzać czas (wspólne questy,dungi, arenki itp.):)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zacząłem w roku 2007 na Sunwellu. Serwer powstał miesiąc przed tym zanim zacząłem grać. Po kilku latach przeniosłem się na globala. Obecnie nie gram, chociaż intensywnie zastanawiam się nad zakupem legionu i przetestowaniem dodatku :) z drugiej strony ten twór zabrał mi kilka tysięcy godzin z życia - tak jak cs 1.6 swego czasu zresztą... boję się wciągnąć na nowo... ;) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam witam. Moja przygoda z WoWem zaczeła sie od dodatku TBC (gralem wtedy na roznych serverach ale najdłuzej na hellgroundzie i trollhammerze)

Po upadku tego 2 przenioslem sie na WotLK na server jargames i gralem chwile na ToDie. A wiec stracilem dobrych kilka lat zycia na ta gre. obecnie nie gram juz chyba od 5-6 lat? szczerze pogralbym jeszcze ale nie ciagnie mnie do nowych dodatkow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności