jarząb Opublikowano 27 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2016 Imię: SebastianWiek: 15Od kiedy u nas grasz: 8 Miesięcy [Coś koło tego]Gram na serwerze: MTA DayZ, CS:GO 1na1, CS 1,6 DD2Za co cenisz naszą sieć: Aktywność, uczciwość oraz pomoc.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Jestem na tej serwerowni dość długo i poznałem nie które słabe chwile - lecz ciągle ją wspieram i nie rezygnuje z gry na waszej dobrej serwerownii na której administratorzy się nie opieprzają tylko chcą budować się na perfekt :-)Inne informacje o sobie: Mam na imie Sebastian w lutym będę mieć 16 lat, interesuje się sportem, motoryzacją oraz grami komputerowymi, moje zainteresowania są podzielone. Lecz lubię pogrywać w wolnych chwilach na serwerach fragujemy.com. - Lubię także spędzać wolny czas rozmawiając nocami z osobami przesiadującymi na TeamSpeak 3.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 27 Grudnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 28 Grudnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi