Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2016 Tak sobie patrze na te podanie i śmiechłem, wszyscy tutaj co napisali podania chcą naprawiać ten syf na czacie, ale nikt z was nie napisał, że to wy jesteście częstymi powodami tego syfu... Moim zdaniem(Na pewno nie tylko moim) żaden z was się nie nadaje na zostanie cząstką administracji, bo jak chcecie coś zacząć zmieniać i naprawiać, to proponuje pierw od samego siebie. ZOSTAW FRAGA JEŚLI SIĘ ZGADZASZ.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2016 Tak sobie patrze na te podanie i śmiechłem, wszyscy tutaj co napisali podania chcą naprawiać ten syf na czacie, ale nikt z was nie napisał, że to wy jesteście częstymi powodami tego syfu... Moim zdaniem(Na pewno nie tylko moim) żaden z was się nie nadaje na zostanie cząstką administracji, bo jak chcecie coś zacząć zmieniać i naprawiać, to proponuje pierw od samego siebie. ZOSTAW FRAGA JEŚLI SIĘ ZGADZASZ. Po 1, dobry sposób na fragi Po 2, masz racje, popracuje nad soba, lecz ostatnio niema nic przeze mnie.
Rekomendowane odpowiedzi