Piotrek Kowalski Opublikowano 3 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2016 Nick podczas gry: Ptala:kakaNick admina podczas gry: HarmusPowód bana: aktywny banOpis sytuacji: Boże myślałem ze dostałem o UB , a nie wstawiłem ssy bo nie mam ich na komputerze w tym folderze gdzie powinny być ,nic nie miałem wtedy ,za dobry serwer to jest zeby grac na chatach ,jakbym miał coś to bym sie nie rejestrował i nie tłumaczył sie o obandowaniu , Proszę o UB Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Odwolac sie mozesz na forum: Fragujemy.com ||| -------------------------------------[FB] ||| Nick admina: Harmus ||| Nick zbanowany: Ptala:kaka ||| IP: 91.94.76.218 ||| STEAM_ID: VALVE_0:0:965238385 ||| Powod bana: aktywny ||| Dlugosc: Permanent ||| Mapa: de_dust2 ||| -------------------------------------[FB] ||| Nalozony: 03.11.2016 - 20:02:47 ||| Wygasa: Never ||| Musisz poczekac jeszcze Forever [FB]------------------------- 1
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 3 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Co miałeś wcześniej zrobić? I Ty jeszcze się ubiegasz po ub? nie dość że wbiłeś na serwer gdzie nie dostałeś UB. Powiem ci tylko tyle nie masz co tutaj już szukac. I dalej nie potrafisz napisac w odpowiednim dziale... Edytowane 3 Listopada 2016 przez kelek
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 3 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2016 Dobra kurwa, koniec tej jebanej żenady.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 3 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi