Piotrek Kowalski Opublikowano 1 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2016 Nick podczas gry: Ptala:kakaNick admina podczas gry: HarmusPowód bana: podobnież usiekłem od robienia ssy , a wgl nie wiem za co są te ssy ,jak gram bardzo długo na tym serwie nikt na mnie sie nie skarży ni nic ,właśnie kolegów namówiłem na ten serw zeby grali ze mną a tu ban :( proszę o szybkie UB ,Pozdrawiam :)Opis sytuacji: Gram sobie na serwie Fragujemy.com #08 [ ONLY DD2 ] [ RANGI CS:GO + ASYSTY! ] :: Pukawka.pl a tu ban za nwm co /Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Odwolac sie mozesz na forum: Fragujemy.com ||| -------------------------------------[FB] ||| Nick admina: Harmus ||| Nick zbanowany: Ptala:kaka ||| IP: 91.94.110.121 ||| STEAM_ID: VALVE_0:0:1746493041 ||| Powod bana: ucieczka przy robieniu ssow ||| Dlugosc: Permanent ||| Mapa: de_dust2 ||| -------------------------------------[FB] ||| Nalozony: 01.11.2016 - 19:28:43 ||| Wygasa: Never ||| Musisz poczekac jeszcze Forever [FB]-------------------------- 1
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 1 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2016 No i super, ale kultury to ty na serwerze w ogóle nie masz :)
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 1 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi