Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 23 Października 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2016 Kolejna odsłona tym razem związana z filmem NFS, bardzo lubię ten film więc dlatego zrobiłem te video. Chciałem żeby klip był bardziej w stylu takim dramatic więc mam nadzieję że uzyskałem przynajmniej połowę tego i że wprowadziło to was w taki nastrój :) miłego oglądania pozdrawiam 1
J U P I T E R Opublikowano 24 Października 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2016 Coraz to lepiej Ci to wychodzi, fajnie, że masz pasję jakąś i nie tracisz się tylko wytykając czyjeś błędy. Oby tak dalej! :) 1
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Października 2016 Coraz to lepiej Ci to wychodzi, fajnie, że masz pasję jakąś i nie tracisz się tylko wytykając czyjeś błędy. Oby tak dalej! :) :) Dziękuję i staram się jak mogę, najgorsze ograniczenia to jest mój sprzęt (laptop blee ) i nie mogę w pełni przenieść swoich pomysłów na projekty i zrealizować ich :D w grudniu prawdopodobnie nowy sprzęt a za tym wchodzą filmiki z Gier bo nie będę ograniczony. Wytykanie błędów zostawiam osobom które nic nie robią a szukają szczęścia w swoich wspaniałych Hejtach :D jeszcze raz dziękuję za dobre słowa normalnie +100 do motywacji :D pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi