xdelo Opublikowano 24 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 24 Września 2016 Vazque - ban 3 dni MPower - ban 4 dni SM Dziki - ban 3 dni MrRudy - ban 1 dzień Watek - ban 3 dni Vxl - ban 12h @Edit: Dodatkowo kilka osób dostało bana za liczne oburzenia za powyższe bany i wyzywanie administracji ale kurwa dziki nikogo nie przezywał a ja pisałem żebyś odbanował go i dostałem jebanego bana i nie tylko my ale kurwa jak bys grał miał duzo warte eq to bys sie zdenerwował i bys przeklinał na czacie i prosze o odbanowanie kazdego gracza elo
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 24 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Września 2016 Hołota, dobre kary Heisenberg'u. 1
Daniel Czubski Opublikowano 24 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) DObra moze i wyzwałem ale na baze mi kampi to każdy by sie wkurwił. Ja przepraszam za moje zachowanie obiecuje ze to sie więcej nie powtórzy tylko prosze o Ub. Nie moge zyc bez tego serwa Edytowane 24 Września 2016 przez czubaka12345 1
Rekomendowane odpowiedzi