BetonOrginalny Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jeśli mogę się jeszcze wypowiadać na tym forum to 1. Założycielem serwera jest Machin ja jestem tylko adminem na serwerze 2. Zamknelismy serwer ponieważ musieliśmy naprawić pojazdy + jeszcze pare rzeczy 3. Gamemod jest prosty bo taki był od samego początku plan na serwer PROSTOTA! 4. Przed zamknięciem na noc dziś serwera o godz 21:59 było jeszcze ok. 50 os które bardzo chciały żeby jeszcze nie wyłączać serwera i poczekac godzinkę 5. Wszyscy gracze jacy byli na serwerze byli poinformowani o zbliżającej się przerwie
Toksyk Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Tak byli poinformowani ale sporo trolli na voicechacie było ze nie chciało się grać.
Krystek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Post do usunięcia. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Krystek
BetonOrginalny Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 O bosz nesty weź znajdź moje aktualne konto :) jak chcesz to ci mogę podesłać
BetonOrginalny Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Poza tym jeśli twierdzisz że mam 15 lat to po co mam na fb ze urodzony w 1996? XDDD
BetonOrginalny Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jak chcecie moje nowe konto to napisz ktoś czy chce to dam linka niech nesty sobie coś przypałowego znajdzie
Elitek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) no dokładnie... jak tam anty relog? żeby nam kochany Uzillo nie uciekał :D A mam ci przypomnieć jak ty się wylogowałeś 2 razy kiedy ja do cb strzelałem hipokryto? O ile wiesz co to znaczy... Ty i ta twoja cała grupa, przynajmniej raz każdy. A co do Uzillo... to prawda :D kappa pozdrawiam. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Elitek
Rekomendowane odpowiedzi