Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 21 Lipca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2016 Core? hahhaa 1
iku. Opublikowano 21 Lipca 2016 Zawieszony Opublikowano 21 Lipca 2016 Psiaq nie wiem co jest w tym takiego śmiesznego że akurat Vifon wymienił Mnie bo nie rozumiem. Ja za najlepszego się nie uważam gram dla przyjemnosci nie po to aby być najlepszym ;) 1
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2016 Chodziło mi o to, że zdarzyła się sytuacja, gdy byliśmy we trójkę akurat na serwerze. Ja z vifonkiem zabilalismy drużynę przeciwną w której byłeś Ty. Po jakimś czasie wyszedłeś :P 1 1
iku. Opublikowano 21 Lipca 2016 Zawieszony Opublikowano 21 Lipca 2016 Chodziło mi o to, że zdarzyła się sytuacja, gdy byliśmy we trójkę akurat na serwerze. Ja z vifonkiem zabilalismy drużynę przeciwną w której byłeś Ty. Po jakimś czasie wyszedłeś :P Psiaq ja dobrze wiem że Ty specjalnie mnie przesladujesz bo wiesz gdzie chodze ;) Więc to się nie liczy , a wychodze gdy Mi nie idzie zgodze się z Tobą :P 1
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2016 Ja Ci powiedziałem, jak jestem na serwerze, ss z fragami nie wrzucisz :D 1 1
iku. Opublikowano 21 Lipca 2016 Zawieszony Opublikowano 21 Lipca 2016 Dobrze jeszcze zobaczymy Psiaq ale trzymam Cie za słowo :P 1
Zasłużony Fragowicz szubi84 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2016 Vifonowi chodziło o tego ^Core., który lata odpalony na serwie..., bo ten nasz ^Core to nawet afk'a nie umie porządnie zabić :P 1 1
Rekomendowane odpowiedzi