lordziak Opublikowano 18 Lipca 2016 Zawieszony Opublikowano 18 Lipca 2016 nadal nie ma wyzwiska w czyjąs strone
lcar Opublikowano 18 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2016 czy widzisz gdzieś powód skargi że jest za wyzwiska? powodem jest zmiana nicków na wulgarne...
Gray Opublikowano 18 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2016 Jeśli będzie potrzebne potwierdzenie ze ss'y są nie przerobione to ja mogę wysłać moje ss's z tej akcji. /Gray
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2016 A to nie sa wyzwiska? To ja mogę zmienić sobie nick na np "MateuszMocarzTo(Dopowiedz sobie)" i to nie jest obraza? Jak dostałeś muta to powinieneś siedzieć cicho i się poprawić a nie zmieniać nicki na wulgarne i obraźliwe. Jestem za ukaraniem tego gracza na tydzień.
lordziak Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Zawieszony Opublikowano 18 Lipca 2016 A to nie sa wyzwiska? To ja mogę zmienić sobie nick na np "MateuszMocarzTo(Dopowiedz sobie)" i to nie jest obraza? Jak dostałeś muta to powinieneś siedzieć cicho i się poprawić a nie zmieniać nicki na wulgarne i obraźliwe. Jestem za ukaraniem tego gracza na tydzień. a masz tam jakis nick "nickto(dopowiedz sobie)?
Rekomendowane odpowiedzi