KAMILXDPL Opublikowano 17 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Ja was rozumiem ale ty nie masz prawa mówić mi cytuje "Jak nie pasi to wypierdalaj " ?? Ja sie pytam od kiedy moderator może coś takiego mówić ? Chcecie sie pozbyc graczy czy co ?? Edytowane 17 Lipca 2016 przez KAMILXDPL
kazberg Opublikowano 17 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2016 A dalej to nic nie było? Uważam że gracz nie zasługuje na otrzymanie unbana. ale to chodzi o to ze wyrazasz sie do niego w taki sposob chocaz jestes moderatorem a piszesz w taki sposob
kazberg Opublikowano 17 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2016 A dalej to nic nie było? Uważam że gracz nie zasługuje na otrzymanie unbana. + Czy ty koleś jesteś ślepy? czy nie umiesz czytać ze zrozumieniem? nie nie wiem o co ci chodzi ale w jaki sie wyrazasz sposob do graczy a ty jestes moderatorem zgodzie sie jak bys byl normalnym graczem tak jak wczoraj pisali ale on sie spokojnie zapytal a ty w taki sposob do nie>!
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2016 Nie spamujcie już oraz nauczcie się pisać oraz czytać ze zrozumieniem.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2016 Masz podane logi na tacy, i dalej ściemniasz? Fakt Franiu tak napisał, ale inaczej jak sie wam pisze, to wy nierozumiecie... Jestem za przedłużeniem ban za wulgaryzmy i obraze administracji do 7 dni. //M5
kazberg Opublikowano 17 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2016 Nie spamujcie już oraz nauczcie się pisać oraz czytać ze zrozumieniem. to ja prosze o unbana ok ??
Rekomendowane odpowiedzi