Ariana Grande Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zawieszony Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Prosze o usunięcie tego posta,bo mały fail. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Ariana Grande
Ariana Grande Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zawieszony Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nick jakiego używasz: michvxl Wiek: 18 Staż gry CS:GO: 4 lata (od premiery gry) Staż gry na serwerze: niespełna 2 miesiące Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: tak Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: tak Godziny w jakich grasz: poranne, popołudniowe oraz wieczorne, zależne od planu dnia. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Zacznę od tego, że na serwerze jest mało adminów, przynajmniej mało aktywnych, a na serwerze dosyć często bywają gracze agresywni, młodzi nadużywający mikrofonu, puszczający muzykę oraz co by kto nie wymyślił. Jestem osobą aktywną, potrafiącą zaangażować się w "życie serwera". Osobą przebywające na serwerze powinny mnie znać, w tym administratorzy. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:1:47189665 Dobry gracz. Nie sprawia problemów,nie wyzywa,rzadko przeklina. Często siedzi na serwerze. Jedynym zastrzeżeniem jest VAC na koncie,ale według mnie,dla tak ogarniętego typka nie ma to za dużego znaczenia. Ręczę za tego pana c:
Rekomendowane odpowiedzi