Skocz do zawartości

[KOSZ] [League of Legends] Ulubione postacie

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Głupi trochę temat no ale niech będzie :D Top 3 hmh, będzie trudno, strasznie trudno,no ale

1. Veigar - dobra postać na mida, ale zawsze może być skontrowana, lecz w teamfightach taki ad carry z przeciwnego teamu nie ma szans na przeżycie. Dobre combo (e > deathfire grasp > w > q > r > ignite) i nie ma go ;)

2. Fizz - genialny ap, walczacy wręcz, ale to nie przeszkadza, dobre spowolnienie, bardzo dobra ucieczka i wielki dmg z ulti i z w.

3. Nasus - dobry tank, a jak się wystakuje z Q, robi pogrom ;)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

1. Caitlyn - Jej range robi pogrom

2. Ta pozycja zmienia się jak rękawiczki

3. Nidalka - Fajna postać dla odreagowania

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Katarina - fajne cyce ale papierowa ;)

2. lee sin - fajnie mi sie gra jungle

3. Varus

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1.Zed- ty zabijesz każdego,nikt nie zabije ciebie xD

2.Miss Fortune- według mnie najlepsze adc,ult niszczy wszystko

3.Blitzcrank-zabójczy grab,ogólnie dużo funu z gry

• Fragowy Mister
Opublikowano

1. Tristana - mój main na ADC, w early range daje wiele do życzenia ale na 18 poziomie dzięki pasywie największy w grze. Lane przegrywam jedynie na coś bardziej agresywnego niż trist. (Leona + Cait/Sivir/Graves ) ( jedna z najlepszych kontr na wyżej wymienioną Miss Fortune)

2. Thresh - nie kupiłem go (jeszcze) ale podczas gry gdy był dostępny na rotacji stwierdzam, że to jeden z najlepszych supportów, w przeciwieństwie do wyżej wymienionego blitza, jest bardzo przydatny w TF dzięki slowowi.

3. Kassadin - epic Silence, epic Slow, epic Escape, budowany z Lich Banem wrogiego ADC możemy zabić na R-hit-Q-hit-W-hit (E nawet już nie będzie potrzebne). Dodatkowo pushowanie trurretow staje się łatwiejsze.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1 malza

2 hecarim

3 XIN zao

4 veigar

5 teemo :) 

Opublikowano

1 Tryndamera , Powalający DMG Jak na Junglera i Topka Solo , Khazix Nigdy w życiu nie ugrał ze mną topa przeciwko :D + runki Krytyk + dmg .

2. Draven , Ma dobrze przypasowane skile których można użyć  jednocześnie w 1 vs  1  ( Dobry jak   dla mnie na ADC  : )

3. Akali , ,ma na    prawdę bardzo dobre combo skilii , ale czasem trudno wywiązać z dobrej strony się w Team-fight'ach .

4

• 1 rok później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności