Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy istnieje taki program ktory umozliwia usniecie wsyztskie z komputera oprocz wybranych aplikacji ?? Potrzebuje zrobic format komputera ale nie chce utracic danych zarowno tych w przegladarce jak i zdjec czy csa. Jezeli ktos cos wie o takim prosze podac tutaj nazwe.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Format z możliwością zatrzymania danych? Coś mi się wydaję, że nie ma, chyba że tak jak kolega wyżej mówi zgraj sobie ważne rzeczy na np. drugi dysk na którym nie masz systemu (o ile masz 2 dyski), albo pendrive, zew. dysk czy coś w tym stylu. Oczywiście tak czy siak jak ponownie przerzucisz je już na nowy system to będziesz musiał zainstalować takiego cs'a np.

Opublikowano

Z tego co wiem to się nie da . Ale programem CCleaner robisz taki jakby format , bo nie tylko usuwasz pliki i różne inne ale też wpisy tych plików do rejestru komputera . Ale jest jeden haczyk , program używany przez osobę , która nie ma dobrej wiedzy komputerowej może zniszczyć sobie cały system . Tak więc jeżeli czujesz że jesteś dobry w tym fachu , to rób śmiało , jeżeli nie to nawet NIE próbuj .

Opublikowano

A co to za problem zalezy jaki dysk chcesz zformatować no WIN tak ogolnie instaluje sie na dysku C: . Jak nacisniesz prawym przyciskiem to masz opcje formatuj. Bo jak zformatujesz kompa to sie wszystko usunie i nie da sie tak jak ty chcesz,,wybrac pare rzeczy i reszte usunac" .Jeśli chcesz jakies dane zachowac, ktore sa na tym dysku skopiuj je radze Moje Dokumenty całe no ,a w csie wszytko zapisuje sie w folderze cstrike. Po formacie mozesz sobie scalic foldery i git. A jeżeli nie masz płyty z instalka WIN 7 to go nie formatuj bo kompa pożniej nie wlaczysz. Fromatuj dysk po dysku stosujac ta zasade. A no formata mozna zrobic takiego specjalnego ktory ci zostawi tylko dokumenty i zdjecia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności