memes2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2016 1. Tapeta na laptopa. Troszkę z internetu, ale większość sam zrobiłem. 2. Chodzi mi tutaj o rangi, dość proste. 3. Ostatnie to mój styl pod forum ipb 3.4.8, taka sieć jak w bannerze nie istnieje, dlatego myślę, że wybaczycie "reklame". Była to przykładowa nazwa, musieliśmy znaleźć jakąś tematykę. Obecnie pracuję nad 3 częścią stylu, może za niedługo wrzucę nowe zdjęcia. Pozdrawiam. 1
Shezo Opublikowano 16 Września 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Września 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Shezo Opublikowano 16 Września 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Września 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi