MENDIxon95 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Czy ktos z rodziny FG zajmuje sie yoyem ? moje probki ponizej 4
Shadyx Opublikowano 1 Czerwca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Zarąbista sprawa, to się nazywa talent :) Jak masz coś jeszcze to wrzuć, chętnie zobaczę :D Edit: Freeze, może to Mendiego właśnie tam widziałeś, z tego co mi wiadomo to występował tam :P Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Shadyx
FreezeJESUS Opublikowano 1 Czerwca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 :O Szacun. Pierwszy raz chyba sztuczki z yoyem zobaczyłem w mam talent i bardzo przyjemnie się ogląda. Też chętnie zobaczę coś więcej ;)
Zasłużony Fragowicz WasterPl Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi