kingu Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Siemka od niedawna mam cs Go bawiłem sie w ustawieniach by wyciągnąć jak najwięcej fps więc robiłem robiłem no i było niby jak najlepiej się da, coś mnie ruszyło i zmieniłem panoramike z 16:10 na 16:9 obraz uciekł bradzo mocno do góry uratowałem to i chciałem zobaczyć na 4:3 i tu jest problem , gra nie chce sie włączyć :( nie robiłem screna ale znalazłem kolesia co ma ten sam problem ale mi nie pomaga daje link tam jest screan mam taki sam error http://www.mpcforum.pl/topic/1332035-jak-naprawic-failed-to-create-d3d-device/#entry11348001
kingu Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 można zamknąc udało mi sie zrobić chyba że trzeba w razie co pomocy moge opisać jak to zrobiłem :)
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi