Adek Opublikowano 15 Marca 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2016 Nick jakiego używasz: OPERATOR_MYSZKIWiek: 19Staż gry Counter-Strike: 3 lata z przerwamiStaż gry na serwerze: Około 7 miesięcy.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIEPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: Rano 8-12 oraz 16-19Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Jestem aktywnym graczem, często zgłaszam cheaterów. - Jestem odpowiedzialnym człowiekiem, przede wszystkim cierpliwym. - Moja cecha to bezstronność, która jest dość ważną cechą jaką powinien posiadać administrator. - Potrafię zawsze pokojowo załatwić sprawę, aby 2 strony były zadowolone. - Sumienność, odpowiedzialność, konsekwentność to moje dobre zalety, to właśnie tymi cechami powinien dysponować AdministratorOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:121714010
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 15 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2016 <p>Wiadomość została wygenerowana automatycznie.<br /><br />Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.</p>
Rekomendowane odpowiedzi