Skocz do zawartości

[oddzielony] Blokada perków dla poszczególnych klas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

morze tak ale każda klasa premium nie ma zablokowanych platynek. Zabójca jest dożo lepszy od Zbojnika a  ma wiele możliwości i umiejętności i z platynami tez jest mocny i to bardzo to nie wiem czego nie zablokujecie platynet również dla klasy zabójcy. Lub odblokujcie zbojnikowi bo bez dmg to jest tylko klasa do widzenia niewidzialnych.

i porównajcie Dmg zabójcy z m4+platyny32 a zbojnika famas + platyny 32 to zbojnik więcej bije. prosze o zastanowienie się co to tej uwagi!!!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bo "morze" przyjeliśmy taką zasadę ze jak jakaś klasa bije +10,+30 itp. z broni to automatycznie blokujemy dla takiej klasy platyny. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Zabójca jest dożo lepszy od Zbojnika 

Bo był nim największy lvl na serwie dzięki czemu często otwierał zabójca ? Wystarczyło trafić typa z 30 lvl zbójnika i pierwsze 5 pocisków nie trafiało bo te 2 odbicia strasznie zmieniają odrzut na niestandardowo. A potem bije takiemu zbójnikowi po 9 w ciało i zabij takiego 255 hp. A ty mi bijesz po 20, krytyki i wyrzucenie czasem wpadnie, ale rzadko .

Edytowane przez mikoo
Opublikowano

tak a co do pociskow raz dzialaja raz nie jak mnie zwykly snajper zabija na hita bez inty to co ty będziesz mi tu pierdzielił o 5 pociskach lub 2 SA w opisie ale raz działają raz nie

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie spamować mi tu w temacie, od tego są inne działy to raz, dwa proponuje użyć przydatnej opcji wyszukaj to na pewno się dowiesz 

dlaczego snajper przebija odbicia zbójnika, a co do blokowania perków to jest przyjęte, że klasy posiadające dodatkowe dmg jak zbójnik czy chociażby Amadeusz, będą miały zablokowany ten perk.

Pozdrawiam...

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności