Mily Opublikowano 11 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2016 morze tak ale każda klasa premium nie ma zablokowanych platynek. Zabójca jest dożo lepszy od Zbojnika a ma wiele możliwości i umiejętności i z platynami tez jest mocny i to bardzo to nie wiem czego nie zablokujecie platynet również dla klasy zabójcy. Lub odblokujcie zbojnikowi bo bez dmg to jest tylko klasa do widzenia niewidzialnych. i porównajcie Dmg zabójcy z m4+platyny32 a zbojnika famas + platyny 32 to zbojnik więcej bije. prosze o zastanowienie się co to tej uwagi!!!
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 11 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2016 Bo "morze" przyjeliśmy taką zasadę ze jak jakaś klasa bije +10,+30 itp. z broni to automatycznie blokujemy dla takiej klasy platyny. 1
mikoo Opublikowano 11 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Zabójca jest dożo lepszy od Zbojnika Bo był nim największy lvl na serwie dzięki czemu często otwierał zabójca ? Wystarczyło trafić typa z 30 lvl zbójnika i pierwsze 5 pocisków nie trafiało bo te 2 odbicia strasznie zmieniają odrzut na niestandardowo. A potem bije takiemu zbójnikowi po 9 w ciało i zabij takiego 255 hp. A ty mi bijesz po 20, krytyki i wyrzucenie czasem wpadnie, ale rzadko . Edytowane 11 Marca 2016 przez mikoo
Mily Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2016 zbojnik nie ma wyrzucenia broni tylko zabójca
Mily Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2016 tak a co do pociskow raz dzialaja raz nie jak mnie zwykly snajper zabija na hita bez inty to co ty będziesz mi tu pierdzielił o 5 pociskach lub 2 SA w opisie ale raz działają raz nie
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 12 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2016 Nie spamować mi tu w temacie, od tego są inne działy to raz, dwa proponuje użyć przydatnej opcji wyszukaj to na pewno się dowiesz dlaczego snajper przebija odbicia zbójnika, a co do blokowania perków to jest przyjęte, że klasy posiadające dodatkowe dmg jak zbójnik czy chociażby Amadeusz, będą miały zablokowany ten perk. Pozdrawiam... 2
Rekomendowane odpowiedzi