Skocz do zawartości

[KOSZ] [ TWITCH ] i_yared

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
SIEMA!

Ogarniam sobie własnie niedzielne śniadanko o godzinie 13:00 i szykuje się do stream :D 

Wpadajcie na chillowy niedzielny strumyk o 14:00 - pogadamy o sensie istnienia, końcu świata i pogramy w CS'a! 

Do zobaczenia - widzimy się na www.twitch.tv/i_yared

Opublikowano
CZEŚĆ !

Co tam u Was ? Ja od rana na nogach :) Jak zaglądam przed streamem na kanał żeby uzupełnić TOP 5 etc.. to aż milo mi się patrzy na codziennie rosnące liczby obserwujących i widzów! :) Dzięki wszystkim, którzy mi pomagają i tworzą ze mną coś nowego :D 

Dzisiaj widzimy się o 14:00 na strumyku - ZAPRASZAM! :)

Opublikowano
CZEŚĆ!

Zapraszam na stream o 11:30 ! :) Dzisiaj jak zawsze CS:GO - wspólny coop z widzami, misja "Zbanować czitera", a także MMy :D

Do tego po dłuższym czasie wrócimy do HoTS i pobijemy się trochę w Nexusie. 

Wpadajcie na http://twitch.tv/i_yared i do zobaczenia na kanale! :)

12033130_1570990099880490_71508603478552

#TwitchTv #twitch #stream #csgo #HoTS

Opublikowano

SIEMANKO!

Wracamy po leniwych i pełnych obżarstwa świętach ! :)
Dzisiaj w planach ruletka i wysokie bety :o do tego bawimy się na BHOP i Surfach, a potem pykamy MM!
Stream dzisiaj do 15:00, bo na 16:00 trzeba przygotować się na COLUMBUS :)

Wpadajcie na http://twitch.tv/i_yared - strumyk startuje o 10:15 :)

Opublikowano
VP ! :o

To co zrobili wczoraj Virtusi przechodzi ludzkie pojęcie :D Kompletna dominacja w każdej sferze gry, a to co pokazali snax oraz pasha to gra na najwyższym poziomie! :) Mam nadzieję, że reszta turnieju będzie równie atrakcyjna dla nas Polaków.

Pamiętajcie, że w czasie trwania MLG Columbus będę starał się streamować z rana do południa. Tak abyśmy na spokojnie wszyscy po strumyku mogli pójść oglądać majora i cieszyć oko wspaniałą grą światowej czołówki :)

Dzisiaj jednak dochodzi jeszcze wydział na którym właśnie jestem. Wracam o 13:00 do domu i możliwie jak najszybciej odpalam stream :) Widzimy się kilka minut po i myślę, że pobawimy się razem do max 17:00. Nie zabraknie betów, giveaway oraz MM. 

DO ZOBACZENIA :D

Opublikowano
Siemanko!

Długo nie było wieczornego streama, tak więc sobie pomyślałem, że dzisiaj właśnie takowy będzie! :) 

Mam trochę misji do zrobienia, więc na pewno będę potrzebował waszej pomocy, do tego porobimy overwatche i jak zawsze pogramy w CS'a. 

Na początku wbijamy na CSGO.best betujemy i rozdajemy darmowe COINSY! Także bądźcie od samego początku i załapcie się na giveaway. 

Startujemy o 19:00 ! :)

Opublikowano
Cześć!

Piękna słoneczna niedziela, więc można zaczynać stream! :D Startujemy o 12:00 i wspólnie od samego rana pobawimy się na serwerach społeczności , z pewnością nie zabraknie overwatch i MM z widzami.
Do tego jak zdążymy to pogramy w Don't starve together lub HoTS - wybór należy do Was! :)

Do zobaczenia na kanale o 12:00!
twitch.tv/i_yared
Opublikowano

Wpadajcie na wieczorny strumyk!
Startujemy o godzinie 18:00 i pogramy sobie do nocy, a nawet i w nocy :D
Tak więc, będę czekał na Was na http://twitch.tv/i_yared - zabierzcie ze sobą dużo pozytywnej energii! :)

DO ZOBACZENIA

Opublikowano

Dzień dobry :D

Witam z rana, ja już od 7 na nogach na wydziale :)
Wracam do domu, wcinam śniadanie i widzimy się na poranny strumyku o 11:00 !
Z rana polatamy na surfach i przetestujemy sobie AWP DM.

Wpadajcie na stream i bawcie się dobrze!

Opublikowano

Hej aktualnie podjąłem współpracę ze znanym polskim jackpotem oraz ruletką.

Z racji tego, że jestem ich partnerem otrzymałem specjalny kod dla swoich widzów.

Dzięki niemu zdobędziecie 500 darmowych punktów na granie w ruletke :)
Jeśli chcecie spróbować swoich sił to zapraszam na skinsproject.pl

Kod jest tylko dla Was, inne kody nie działają na stronie.

Jutro z pewnością pojawi się betowanie i GIVEAWAY kredytów, także wpadajcie!

KOD : YARED

http://skinsproject.pl

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
Wejściówka zdana, śniadanie właśnie jedzone - nie zostało nic innego jak przygotować się na dzisiejszy stream :)

Wpadajcie o 14:00 na strumyk, dzisiaj pobawimy się w betowanie i porozdajemy kredyty na skinsproject.pl .

Nie zabraknie zabawy na serwerach i jak zawsze MM! :D

Do zobaczyska!

#csgo #stream #twitch #TwitchTV

Opublikowano
CZEŚĆ!

Wpadajcie na strumyk o godzinie 14:00 ! :) Dzisiaj na LIVE rozlosujemy nagrody dla TOP 15 za marzec. 

Tak więc czeka na Was 5 skinów wartości 5-6€ :D Ponadto dzisiaj GIVEAWAY kredytów na skinsproject.pl - trochę betowania, overwatch oraz gierki w CS'a.

Do zobaczenia! :o

Opublikowano

Nagrody za marzec rozlosowane! :)
Dzisiaj zapraszam na STREAM od 17:00!

Na starcie trochę ruletki i rozdawania kredytów, potem przenosimy się na serwery i walczymy o nagrody na BHOPie :D
Nie zabraknie MM oraz mix 5vs5 z widzami.

ZAPRASZAM!

Opublikowano
Pobudka po piątkowym wieczorze :D

Ogarniam życie i widzimy się na kanale o 14:00, dzisiaj mamy wolne, więc spędzimy wspólnie kilka godzin na graniu, betowaniu, zabawach i giveawayach :)

Wpadajcie - dzisiaj sporo nagród! :)

Opublikowano
Zapraszam na dzisiejszy LIVE o 14:00 ! :)

Przypominam, że dzisiaj rozdajemy AK-47 | MGLISTY FRONT :D

Początek jak zawsze na luźnym betowaniu i graniu na jackpotach. Jeśli dzisiaj będzie nas sporo to dużo 5v5 pogramy!

Opublikowano

UWAGA!
Mam dla Was coś specjalnego na następny poniedziałek! GIVEAWAY (info na FB)

Pamiętajcie, że punkty zdobywacie podczas oglądania streama, za aktywność na czacie, za pomoc w rozwoju streama i za dobre pomysły! :)

Niestety wczoraj po stream BOT, który obsługiwał punktacje na stream się wykrzaczył. 

Wszystkie punkty zostały wyzerowane, także każdy zaczyna z czystym kontem! 

Jutro zapraszam wszystkich na strumyk o godzinie 13:00 bądź 14:00 :)

GIVEAWAY : https://www.facebook.com/imYared/photos/a.1533699716942862.1073741828.1533031650343002/1584106348568865/?type=3&theater

Opublikowano
Wpadajcie na strumyk o 14:00 ! :)

Pamiętajcie, że od dzisiaj nabijamy punkty na nowo, tak więc warto być żeby uzbierać punkciory na następny GIVEAWAY :) 

Dzisiaj w planach betowanie, sporo zabawy na BHOP i SURF, a także MMy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności