beddingv2 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zawieszony Opublikowano 16 Stycznia 2016 Bazy zostaną przywrócone jeszcze dzisiaj. mam nadzieję że po tym co dwutygodniowym resecie pojazdów ,auta sb znalazły osoby które do tych czasów nic nie miały to im też oddacie tak jak i namioty które pewnie w tej chwili są zapewne puste 1
Monetkouer Opublikowano 16 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2016 Bazy zostaną przywrócone jeszcze dzisiaj. Mam nadzieje że nasze kilkanaście namiotów z amunicją i namiot od administracji się zwrócą. A także sandking , x2 buffy , x2 radiolki , sentiniel , huntley wrócą. :)
beddingv2 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zawieszony Opublikowano 16 Stycznia 2016 Bazy zostaną przywrócone jeszcze dzisiaj. ja posiadałem sułtana helke patriota 2 sanchezy oraz namioty z amunicją/broniami/częściami to pojazdów itp.....(a i do tej pory nie dostałem skrzynki z itemami która powinna być w gratisie z bazą)
Konrad Kacprzak Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zawieszony Opublikowano 16 Stycznia 2016 ja posiadałem sułtana helke patriota 2 sanchezy oraz namioty z amunicją/broniami/częściami to pojazdów itp.....(a i do tej pory nie dostałem skrzynki z itemami która powinna być w gratisie z bazą) Też tak mieliśmy. Teraz gdy nie ma bazy nasze pojazdy oraz magi i wszystko zostało skradzione...
Konrad Kacprzak Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zawieszony Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mam nadzieje że nasze kilkanaście namiotów z amunicją i namiot od administracji się zwrócą. A także sandking , x2 buffy , x2 radiolki , sentiniel , huntley wrócą. :) Monet a co z naszym sułtanem? He??
beddingv2 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zawieszony Opublikowano 16 Stycznia 2016 Bazy zostaną przywrócone jeszcze dzisiaj. jeszcze dzisiaj skoro już jest jutro xD
Rekomendowane odpowiedzi