Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bazy zostaną przywrócone jeszcze dzisiaj.

mam nadzieję że po tym co dwutygodniowym resecie pojazdów ,auta sb znalazły osoby które do tych czasów nic nie miały to im też oddacie tak jak i namioty które pewnie w tej chwili są zapewne puste

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Mam nadzieje że nasze kilkanaście namiotów z amunicją i namiot od administracji się zwrócą. A także sandking , x2 buffy , x2 radiolki , sentiniel , huntley wrócą. :)

Opublikowano

ja posiadałem sułtana helke patriota 2 sanchezy oraz namioty z amunicją/broniami/częściami to pojazdów itp.....(a i do tej pory nie dostałem skrzynki z itemami która powinna być w gratisie z bazą)

Opublikowano

ja posiadałem sułtana helke patriota 2 sanchezy oraz namioty z amunicją/broniami/częściami to pojazdów itp.....(a i do tej pory nie dostałem skrzynki z itemami która powinna być w gratisie z bazą)

Też tak mieliśmy. Teraz gdy nie ma bazy nasze pojazdy oraz magi i wszystko zostało skradzione...

Opublikowano

Mam nadzieje że nasze kilkanaście namiotów z amunicją i namiot od administracji się zwrócą. A także sandking , x2 buffy , x2 radiolki , sentiniel , huntley wrócą. :)

Monet a co z naszym sułtanem? He??

Opublikowano

jeszcze dzisiaj skoro już jest jutro xD 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności