LubiePociagi Opublikowano 21 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witam. Pisze ten wątek ze względu na to, ze wczoraj w godzinach wieczornych zakupiłem sobie VIP'A na serwerze FFA na 12 dni, lecz gdy wpisuje hasło w konsoli (które podawałem przy kupnie nie moge wejsc na serwer.) straciłem niedość, ze pieniądze, lecz także konto, na którym grałem już pare dni. Pisałem do h@ na GG, lecz nie odpisuje. Prosze o szybkie rozwiązanie mojego problemu.
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2015 kupiłeś VIP'a na FFA a piszesz temat na 4Fun. Tak czy siak od tego jest zupełnie inny dział. Wystarczy poszukać.
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 21 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zapraszam do zapoznania się z tym działem: http://fragujemy.com/forum/395-dzia%C5%82-techniczny/ Pozdrawiam
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 21 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi